Mai­Kupon

KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS ÉS FESZESÍTŐ VÁKUUMMASSZÁZS AZ ÖRS VEZÉR TÉRNÉL 14500 Ft HELYETT MOST CSAK 2900 Ft-ÉRT !!!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az emberek évezredek óta keresik a fiatalság titkát!
Sajnos még nem találták meg! De már létezik számos tudományos felfedezés, ami segitségünkre van az idő múlásának leküzdésében! Ezeket a módszereket szeretnénk Nektek is megmutatni a Wellness szigorú alapelveinek megsértése nélkül! Az általunk kinált kezelések hatására karcsúbbak lesztek, bőrötök feszesebb lesz, mindeközben pedig a test méregtelenit! ...azért, hogy szépek és egészségesek legyetek!Az ultrahangos ( kavitációs )zsírbontás  során az ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül mikrobuborékokat hoznak létre, amelyek „összeroppanása” során a  zsírsejtek szétesnek. Az ily módon folyékonnyá vált zsír  a nyirokrendszeren át  a lebontás után a vizelettel együtt távozik a szervezetből. Az ultrahang természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja.

 A  kezelést vákuumos nyirokmasszázzsal kombináljuk, így a nyirokrendszerbe került méreg- és salakanyagok gyorsabban távoznak.A  bőr pedig  üdébb, fiatalabb és egészségesebb lesz.Teljes kezelés időtartama kb 30 perc.

 Ellenjavallat : Nagyobb fokú szívbetegség (pace-maker),  máj- és veseműködés elégtelensége, daganatos megbetegedés, nem kezelt cukorbetegség,  artériás betegség, lázas állapot,  központi idegrendszer krónikus sérülése,  epilepszia, fémprotézis, terhesség, szoptatás. (Menstruáció ideje alatt mi nem javasoljuk ugyan,de végezhető a kezelés.)


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a +3620/437-7591-es számon.

Szolgáltató: Arany Testkozmetika
cég: Arany Testkozmetika
Szolgáltatás helye: 1148 Budapest Bolgárkertész utca 11/a fszt/3.

Az üzlet nyitvatartása hétfőtő péntekig 8.00-20.00 óráig!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Arany Testkozmetika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Bolgárkertész utca 11/a fszt/3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére