Mai­Kupon

Kavitációs zsírbontás nyirok és vibromasszázzsal, a Perla Beauty Szépségszalontól, a 2 alkalomból álló kezelés most 22.000 Ft helyett csak 10.000 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!SEBÉSZKÉS HATÉKONYSÁGÁVAL A MŰTÉT KOCKÁZATA NÉLKÜL

Modern korunk nagy kihívása, hogy alakunk szép és fiatalos maradjon az évek múlásával is. Aki nem szeretné a "szikét" választani, de lépést akar tartani, azok megtalálták a megoldást!

Az esztétika területén a kavitáció használata hatalmas áttörést biztosít a test formálásában, bőrünk feszesítésében,fiatalításában.

  • A kavitációs zsírbontást elsősorban azoknak ajánljuk , akiknél a test bizonyos területein (has, csípő, popsi, vagy lovaglónadrág) lerakódott zsírfelesleg szinte ledolgozhatalan, mert nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra sem
  • Azoknak is ajánlott, akik nem tudják beiktatni a heti rendszeres mozgást életükbe.
     


Az ultrahangos kavitáció az orvosi- és esztétikai kezelések egyik legújabb és leghatékonyabb alakformáló eljárása. A kavitációs zsírbontás egy olyan beavatkozás, melynek során nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírsejtjeiben és a sejtek között, mikro buborékokat hoznak létre. Mivel a folyadék több fázison megy át, a zsírsejtek növekednek és csökkennek, végül szétpukkannak, kibocsátva a vizet és a zsírt. A folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a kiválasztó szervekhez kerülnek, ahonnan a lebontás után, a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből. A kavitációs technológiával a zsírleszíváshoz hasonló eredmények érhetők el.

A szalonban kellemes környezetben, jól képzett kozmetikusok testkezelésekkel segítenek abban, hogy karcsúsodj és feszesebbé váljon a tested, a narancsbőröd állapota javuljon. Újra aktiválják az ellustult nyirokkeringést, mobilizálják a lerakódott zsírokat, méregtelenítik a sejteket, szöveteket. A keringés javul, a combod, a lábad, formásabb, lesz a járásod könnyeddé válik. Ha úgy érzed itt az idő, hogy tegyél a tested szépségéért, gyere, mert biztos lehetsz abban, hogy a kezeléseik eredményeként centikkel karcsúsodsz, testben és lélekben felfrissülsz, megújulsz.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpontegyeztetés Kovács Valériánál: 30/354-1856

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Perla Beauty-Szépségszalon
Weboldal
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Csengery u. 71.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére