Mai­Kupon

Kavitációs zsírbontás + nyirokmasszázs + 3D vibro tréning ajándékba most 6 alkalom csak 7990 Ft 34990 Ft helyett. Kezd a tavaszt fitt és bomba formában!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kavitációs zsírbontással hasonló eredményeket érhetünk el mint a zsírleszívással. Az eljárás fájdalommentes, gyors és hatékony. A kezelés során a zsírsejteket roncsoljuk, ezáltal csökkentjük a számát. A nyirokmasszázs segítségével serkentjük a lebontott zsírsejtek kijutását a szervezetből. Segít a narancsbőr elleni harcban. A 3D vibrációs tréning ellazítja, átmozgatja az izmokat. Segít a depresszió és a stressz leküzdésében. A kezelésről: a zsírbontó kezelés egy nagy intenzitású, fókuszált ultrahanggal dolgozik. A kavitációként ismert fizikai jelenség lép fel, mely roncsolja a zsírszöveteket. A kezelt területeken a zsír elfolyósodik és a nyirokrendszeren át távoznak a szervezetből. A nyirokmasszázs segítsége hozzájárul a hatékony kezeléshez. Mivel a kezelés célzott, ezért csak a problémás területekről bontja le a zsírpárnákat. A kezelés során felgyorsul az anyagcsere és kellemesen friss közérzet érezhető. Már 2 alkalom után látható az eredmény a körméret csökkentésben. A narancsbőr csökkenése kb. 2 hét után várható.

A 10 perces 3D vibrációs tréning ellazítja és átmozgatja izmaidat. 30-40 perces intenzív tornát helyettesít. Izületi fájdalmak esetén is használható.

6 alkalommal 12 kezelésben lesz részed és 6*10 perc tréningben.

Próbáld ki a fájdalommentes, tartós alakformálást jojó effektus nélkül a SzoliCity Szépségszalonban a VI. ker. Podmaniczky u.5 sz alatt!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges.

A kupon 2013 július 15-ig váltható be.

 
 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Primer Meat Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky u. 5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére