Mai­Kupon

Kategóriák

Kavitációs zsírbontás + nyirokmasszázs + pressoterápia + 3D vibro tréning ajándékba most 3 alkalom csak 6.990 Ft 37.990 Ft helyett. Legyél nyáron fitt és bomba formában!i

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A kavitációs zsírbontással hasonló eredményeket érhetünk el mint a zsírleszívással. Az eljárás fájdalommentes, gyors és hatékony. A kezelés során a zsírsejteket roncsoljuk, ezáltal csökkentjük a számát. A nyirokmasszázs segítségével serkentjük a lebontott zsírsejtek kijutását a szervezetből. Segít a narancsbőr elleni harcban.

A presso terápia gépi alakformálást jelent. Zsírégetés, zsírbontás, nyirokmasszázs és alakformálás biztosítja, hogy a bőröd megújuljon és tökéletes fogyasztást érjen el. Méregtelenítés, vérkeringés serkentés, narancsbőr megszüntetés, stresszoldás az előnyei közé sorolható.

A 3D vibrációs tréning ellazítja, átmozgatja az izmokat. Segít a depresszió és a stressz leküzdésében. A kezelésről: a zsírbontó kezelés egy nagy intenzitású, fókuszált ultrahanggal dolgozik. A kavitációként ismert fizikai jelenség lép fel, mely roncsolja a zsírszöveteket. A kezelt területeken a zsír elfolyósodik és a nyirokrendszeren át távoznak a szervezetből. A nyirokmasszázs segítsége hozzájárul a hatékony kezeléshez. Mivel a kezelés célzott, ezért csak a problémás területekről bontja le a zsírpárnákat. A kezelés során felgyorsul az anyagcsere és kellemesen friss közérzet érezhető. Már 2 alkalom után látható az eredmény a körméret csökkentésben. A narancsbőr csökkenése kb. 2 hét után várható.

Gépi alakformálással és testkezeléssel közel 700 kalóriát égetünk el alkalmanként. Tappancsokat helyezünk fel a formálni kívánt testrészre, melyek stimulálják az idegeket.Erősítik az izomzatot és szétbomlasztják a felesleges zsírpárnákat. Jótékony hatásai: bőr vérkeringésének fokozása, melytől a bőr szép és fiatalos lesz, súlycsökkenés, bőr színárnyalatát és rugalmasságát javítja, narancsbőr eltávolítása.

A 10 perces 3D vibrációs tréning ellazítja és átmozgatja izmaidat. 30-40 perces intenzív tornát helyettesít. Izületi fájdalmak esetén is használható.

Próbáld ki a fájdalommentes, tartós alakformálást jojó effektus nélkül a SzoliCity Szépségszalonban a VI. ker. Podmaniczky u.5 sz alatt!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges.

A kupon 2013 augusztus 15-ig váltható be.

 
 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Primer Meat Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky u. 5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére