Mai­Kupon

Kényesztetés piciknek! Babamasszázs tanfolyam (4 órás), 6.000 Ft helyett, most 3.000 Ft-ért! ( 50% kedvezmény)

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az első és a legfontosabb kommunikációs eszköz a baba és a szülők között. A baba masszírozása segít nekünk abban, hogy könnyebben megértsük a jelzéseit. Megalapozza az egész életre szóló érzelmi kötődést az anya/apa és a baba között, segít egymás megismerésében, az egymásra hangolódásban, odafigyelésbenA babamasszázs varázslatos hatásai:

Az első és a legfontosabb kommunikációs eszköz a baba és a szülők között. A baba masszírozása segít nekünk abban, hogy könnyebben megértsük a jelzéseit. Megalapozza az egész életre szóló érzelmi kötődést az anya/apa és a baba között, segít egymás megismerésében, az egymásra hangolódásban, odafigyelésben. Visszaadja a babának a komfortérzést, biztonságot, nyugalmat. Segít a pozitív testérzések megismerésében, örömforrás a babának és a mamának is.Segíti a baba fejlődését, kiegyensúlyozottabb lesz a kicsi fejlődése, súlygyarapodása. Ez különösen jótékony hatás, ha a baba kis súllyal született, mert a masszírozás hatására gyorsabban gyarapszanak, jobban fejlődnek, gyorsan behozzák a lemaradásukat.Segíti az idegrendszer fejlődését, stabil idegrendszer kialakítását. A bőr és az idegrendszer a magzati fejlődés során ugyanabból a csíralemezből (ektoderma) alakul ki, ezáltal amikor a baba bőrét masszírozzuk segítjük az idegi kapcsolatok  fejlődését is. A babák idegrendszere kb 2 éves korig fejleszthető, ide tartozik például a reflexek kialakulása, mozgás- és izomkoordináció, mozgásfejlődés, finom mozgások kivitelezése, testtartás kialakulása, érzékszervek működése.Bizonyítottan javítja az immunrendszer működését. Laborvizsgálatokkal igazolták, hogy a rendszeresen masszírozott babák immunrendszere átlagosan 30%-al hatékonyabban dolgozik, több ellenanyagot, immunsejtet termel, ezáltal a babák védettebbek a fertőzésekkel szemben. Az allergiás betegségek kialakulásának kockázatát csökkenti a rendszeresen végzett masszázs.Nappal a világ újdonságai iránt érdeklődő lesz a baba viselkedése. Akár azt is mondhatjuk, hogy kíváncsibbak a masszírozott babák, ez is annak a következménye, hogy az idegrendszerük stabilan fejlődik, és gyorsabban elsajátítanak dolgokat.Nyugodtabb alvást biztosít a babának.  Az esti rutin részeként, segíti a babát és a szülőket is az alváshoz szükséges nyugodt atmoszféra megteremtéséhez. Csökkenti a bölcsőhalál kockázatát. Megfigyelések alapján elmondható, hogy azokban az országokban ahol rendszeresen masszírozzák a babákat jelentősen alacsonyabb arányban fordul elő a bölcsőhalál. Egyes vélemények szerint a masszázs stabilizálja a kicsi energetikai rendszerét, mely megvédi őt a bölcsőhaláltól.A baba testi panaszait is csökkenti a masszázs például a pocakfájást, székrekedést, nyugtalanságot, javítja a baba légzését, vérkeringését, anyagcseréjét. Speciális  masszázs-technikákkal pedig betegségek esetén is segíthetjük a gyógyulást.Csökkenti a negatív élmények következményeit, mint például fogzás, hasfájás, fáradtság, betegség.A masszázzsal megtanítjuk a babát az ellazulás érzésére, ami felnőtt korában is átsegítheti majd a nehéz helyzeteken.Stresszoldó hatással bír mind a babára mind az anyára.

A baba masszírozása közben mind a babában, mind az anyában olyan hormonok szabadulnak fel, amik hozzájárulnak a baba és mama közérzetének javításához. A szoptatós anya szervezetében a masszázs közben az oxytocin nevű hormon is felszabadul, ami segíti a méh regenerációját, illetve a tej kiürülését (pontosabban a tej kilövellését) az emlőkből, ezáltal segíti a szoptatást, csökkenti a mell bekeményedését, csomosódását.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
FitForma Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1042 Budapest, (Újpest), Király utca 13
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére