Mai­Kupon

Kényeztesse lábait, és tegye csodásan bársonyossá Halpedikűrrel! Mindez 2990 Ft helyett most mindössze 1490 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kezelés fokozza véráramlást és élénkíti az idegrendszert. A halak lágyan leszívogatják az elhalt bőrréteget, de érintetlenül hagyják az egészséges bőrt, ezáltal természetes bőrradírként, bőrreszelőként működnek, anélkül, hogy nyomást gyakorolnának a bőrre. Természetes megoldás a láb ápolására!

Igazi természet közeli élmény, Exkluzív környezetben!

FONTOS!

Nagy hangsúlyt fordítunk a higiéniára, rendszerünk állandóan fertőtleníti a vizet. ÁNTSZ által elfogadott speciális fertőtlenítőszerrel (amely a halakra nem ártalmas) letisztítjuk a lábat, majd csak ezután helyezzük be a medencébe.
Egyszerre 85-90 hal veszi kezelésbe az Ön lábait, amelyek puhává, selymes tapintásúvá varázsolják a lábát, miközben bizsergető mikro masszázzsal jótékony hatást fejtenek ki az egész testre. Nincs többé szükség sarokszelőre, habkőre, krémpakolásra és egyéb praktikákra, röpke 30 perc alatt bársonyos finomságúvá válik a láb.   Halpedikür szolgáltatásunkra egy idöben 2 vendéget tudunk fogadni, jöjjön el hozzánk barátjával ismerősével, hogy együtt élhessék át a természet e csodáját.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

A kezelés igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges!

 

NYITVATARTÁS:
Hétfő - Péntek:          12:00 – 18:00
Szombat:                  9:00 – 13:00
Vasárnap:                zárva

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Juvenis Esztétika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1118 Budapest, Tűzkő utca 7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére