Mai­Kupon

Kerámia korona, fogkő eltávolítással, fogfehérítő hatású polírozással a Hollán Dentál Fogászati Rendelőben 27 500 Ft-ért! Foglalja le kuponját, most 4 500 Ft-ért, a fennmaradó 23 000 Ft-ot fizesse később a szolgáltatónál!

 - Egészség kupon
Eredeti ár:54 000 FtElőlegben fizetendő:4 500 FtTeljes ár:27 500 Ft49% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kuponnal Ön most 5 szolgáltatást tud igénybe venni: teljes fogkő eltávolítás, fehérítő hatású polírozás, egy darab kerámia korona, állapotfelmérés és szűrővizsgálat. 


A kerámia korona kiváló megoldást jelentenek a metszőfogak (elsősorban a felsők) helyreállítására, mivel nagyon jól harmonizálnak a természetes fogakkal és teljesen élethűek. Esztétikailag ezek a koronák tökéletesen illeszkednek a természetes fogaihoz (még UV fényben is).Annak ellenére, hogy teljes kerámia koronát már több, mint 100 évvel ezelőtt is készítettek, alkalmazásuk csak az utóbbi évtizedekben vált rutinszerűvé. a teljes kerámia koronák a fémváz hiányában a fényt tökéletesen átengedik, sokkal életszerűbbek, a porcelán korona sokkal természetesebbnek hat. 


Előnyei:

  • A vállas preparálásnak köszönhetően az ínyszél egészséges marad, nem lesz gyulladt, nem szürkül el.
  • Esztétikailag tökéletes és tartós hatás érhető el. Jól harmonizál a természetes fogakkal.
  • Szín- és formatartó és kopásálló. A lepedék kevésbé tapad meg a felszínén, ezért sem ínygyulladás, sem caries nem szokott a porcelánkorona mellett kialakulni.
  • A porcelán korona az esztétikai követelményeknek tökéletesen megfelel, mert színe a fog színével csaknem azonos valamint beborítja a preparált fog minden felszínét. 
  • Esztétikailag ezek a koronák tökéletesen illeszkednek a természetes fogaihoz (még UV fényben is).


Mikor nem alkalmazható a kerámia korona?

  • Gyermekkorban, amíg nem fejeződik be a gyökér fejlődése. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kuponnal Ön most 5 szolgáltatást tud igénybe venni: teljes fogkő eltávolítás, fehérítő hatású polírozás, egy darab kerámia korona, állapotfelmérés és szűrővizsgálat. 


Személyenként 1 kupon vásárolható! Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/1-202-1436 vagy 06/20-936-4114. Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 9.00-18.00 között.

 

Pontos cím: 1136. Budapest.  Hollán Ernő u. 51.  Fsz. 2.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hollán Dentál
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernő u. 51. Fsz. 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére