Mai­Kupon

Kategóriák

Keratinos hajszerkezet újraépítés melegollós vágással, szárítással most 22980 Ft helyett 8990 Ft-ért a Nyár Szépségszalonban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Tudtad, hogy a hajad nagy részét keratin alkotja, kb. 75%-ban. Ez felelős azért többek között, hogy hajad ellenálló, egészségesen fénylő, rugalmas és puha legyen. De mi van akkor, ha ez a szerkezet sérül? Akkor a hajad törni kezd, fénytelenné és szalma hatású lesz. Több tényező okozhatja a problémát. Alapból a göndör hajúak sajnos sérülékenyebbek, így nekik erősen ajánlott a különleges ápolás. Ott van még a hajfestés, melírozás, szőkítés, dauer, hajvasalás vagy hajsütés gyakori használata. Ezek a leggyakoribb okok, ami miatt problémád adódhat a hajad állapotával. Ilyen esetben sajnos egy hajvágás nem nyújt megoldást a problémádra. Ebben az esetben kell választanod a hajszerkezet újraépítést, ahol hajad külső és belső regenerálásban részesül.A kezelés része a gépi haj-stimuláció, ami speciális ultrahang és infravörös technológiát ötvözi, a még hatékonyabb hatóanyag bevitelhez. A hajkezelés alternatív módja. A keratinos hajszerkezet újraépítés, első sorban visszaállítja, a haj szerkezeti épségét, megóvja a dehidratáltságtól, stimulálja a sejtképződést, javítja a pigmentek beépülését, valamint felfrissíti általában a hajszínt. Ez által a hajszálak ellenállóbbá, fényesebbé selymesebbé válnak, visszazárja a kutikulát, s a kezelt haj 2-3 hónapra feltöltődik aminosavakkal, és vitaminokkal.

A kezelés időtartama 2-3 óra hajhossztól, és mennyiségtől függően!

Gyönyörű, egészségtől csillogó hajat szeretnél, amely újra visszanyeri fényét? 

  • A kupon tartalma egy keratinos szerkezet újraépítés, gépi hajstimuláció, speciális ultrahang és infravörös technológiával, melegollós hajvágás és szárítás bármilyen hosszúságú hajra.
  • A hajszerkezet újraépítés két lépcsőből áll belső és külső újraépítésből.
  • A gépi hajstimuláció, speciális ultrahang és infravörös technológiával hatóanyag bevitelhez, legújabb innováció a fodrásziparban.
  • Az ajánlat révén hajad visszanyerheti természetes fényét és puhaságát.
  • A szerkezet újraépítés után, hajadat fazonra vágjuk és szárítjuk.
  • A vágást illetően megvalósítjuk az elképzelésedet, de tanácsot is szívesen adunk. A melegollót azoknak ajánljuk, akiknek minden cm számít. Az átlagos olló megnyitja a hajvégeket, így azok sokkal sérülékenyebbek lesznek, s nem tudnak hatékonyan harcolni a külső hatásokkal. Ezzel a szemben a meleg ollós vágás lezárja azokat, magában tartva a nedvességet és a tápanyagot.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. május 18-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges a 06/70-279-8083-as telefonszámon. Telefonos bejelentkezéskor meg kell adnod a bónusz kódod.

Egy ember egy kupont használhat fel.

Időpont lemondás minimum 24 órával a lefoglalt időpont előtt lehetséges, különben a kupont felhasználtnak tekintik. Más kedvezménnyel nem összevonható.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nyár Szépségszalon
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1174 Budapest, Nyár utca 13
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére