Mai­Kupon

Kérd és megadatik! Így van ez a gyógyulással és az energiával is. Reiki kezelés + Bach virágterápia tanácsadás és csepp: 9 500 Ft helyett 3 900 Ft-ért. Energia átadás, relaxáció és feltöltődés, melyet azonnal érezni fogsz!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!kezelés során a kezelt személy feltöltődik a reiki energiával, amely támogatja a test öngyógyító folyamatait, a méregtelenítést és segít megteremteni az elme nyugalmát.

Bár a reiki kezelés nem helyettesíti az orvosi ellátást, de jelentősen javítjafizikai és mentális közérzetet, s lényünk olyan területeire is pozitív hatást gyakorol, melyet a nyugati orvostudomány nem, vagy csak kevéssé ismer, kedvezően hat minden egészségügyi probléma esetén.

A Bach-virágterápia a holisztikus gyógyászat gyöngyszeme. Teljes emberképpel dolgozik, a valódi okokat keresi, és kezeli, a betegre, és nem a betegségre koncentrál, nincsenek mellékhatásai, túladagolni nem lehet. A természet adta anyagokkal és erőkkel gyógyít.Hogy mi a Reiki pontosan?

  • Csakratisztítás,
  • Csakra harmonizálás,
  • Reikivel való feltöltés,
  • Egészséges harmónia megteremtése kívül és belül.

 

A teljes Reiki kezelés életenergiát visz be a szervezetbe, beindítja a test természetes öngyógyító mechanizmusát és egy méregtelenítési folyamatot, tehát regenerálja a szellemi test finomanyagában lévő energiapályákat.

Mozgásba hozza a test energiáit, sok esetben nagyon gyorsan állítja helyre a terhelhetőséget, lehetővé teszi a szervezet számára, hogy harmonikusan hasznosítsa a kiváltott gyógyító reak­ciókat. A Reiki megfelelően támogathat minden természetes gyógymódot.

Stresszoldásra is kiváló megoldás.


reiki kezelés nem diagnosztikai módszer és a kezelés menete nem feltétlenül függ az orvos által megállapított diagnózistól. Annak is kellemes élményt nyújt, aki nem szenved semmilyen betegségtől.

Bach virágterápia:

Elsősorban a lélek az, amely megbetegszik, tehát azt is kell kezelni. A krónikus betegségben szenvedők például gyakran türelmetlenné, ingerlékennyé és lemondóvá válnak. A virágeszenciák azonban reményt nyújtanak, és nyugalmat biztosítanak, s így beindulhat a gyógyulási folyamat. Manapság egyre több betegségről derül ki, hogy kialakulásának hátterében, jelentős százalékban lelki eredetű zavarok állnak. 


 
Bach-virágterápia rendszerében 38 virágeszencia található, melyek mindegyike egy-egy kedélyállapothoz társítható. A szerek kiválasztásához az egyén lelki/érzelmi állapotát kell meghatározni.

A virágeszenciák kiválóan alkalmazhatók a következő életterületeken: - a lelkiállapotok harmonizálására, a kibillent egyensúly helyreállítására (depresszió, szorongás, kapcsolati problémák, tanulási nehézségek, önbizalomhiány, türelmetlenség) - stresszhelyzetek és krízisállapotok akut kezelésére (vizsgaidőszak, válságos élethelyzetek, traumák, balesetek) - akut és krónikus testi-lelki betegségek kiegészítő kezelésére.

Az ember nemcsak test és lélek, mindenképpen rendelkezik egy transzcendentális résszel is. A betegség a test-lélek-szellem hármassága közötti harmónia megbomlásából származik, ezért a gyógyulás lehetősége ennek a harmóniának a helyreállításával történhet, amely minden ember számára elérhető, hiszen önmagában hordozza annak lehetőségét.
Hatásmechanizmusát tekintve a homeopátiával rokon jellegű, azonban a testi tünetek helyett csak az aktuális lelkiállapotot veszi figyelembe. A gyógyítás nem a testi tünetekre irányul, sokkal inkább az emberi lélek "diszharmonikus" vagy negatív állapotaira.
A Bach-virágterápia során alkalmazott eszenciák túladagolása nem lehetséges – a teljes üveg tartalmának egyszerre történő elfogyasztása esetén sem okoz panaszokat, így a Bach-virágterápia mind a felnőttek, mind a gyermekek számára biztonságos kezelési módszer.
A Bach-virágterápia hatékony kiegészítője lehet bármilyen terápiának is: jól kombinálható a hagyományos orvosi és a természetgyógyászati módszerekkel.
Érzelmi problémák, a lelki egészség fenntartása és/vagy helyreállítása esetén: Valójában ez a Bach-virágterápia erőssége, hiszen dr. Edward Bach felismerve az érzelmeknek az egészségre gyakorolt hatását, már a kezdetektől fogva kutatta, hogyan lehetne közvetlenül a lélekre hatni, azt pozitívan befolyásolni. Ha az ember valamilyen negatív lelkiállapottól szenved (például a türelmetlenségtől, a féltékenhoységtől, a dühtől, az irigységtől vagy a félelemtől), akkor a Bach-virágterápia eszenciáinak segítségével helyreállíthatja belső egyensúlyát, s így megelőzheti, hogy komolyabb betegsége alakuljon ki.
Személyiségfejlesztés, valamint a belső béke megteremtésének eszközeként: Az eszenciák használata által az ember kialakíthatja a lelkében az egyensúlyt, megteremtheti a belső békét. A Bach-virágterápia alkalmazása révén ez még akkor is sikerül, ha az egyén hajlamos negatív érzelmi állapotok szélsőséges előidézésére (pl.: bánat, levertség, szorongás, szégyenlősség, félősség, visszahúzódás, kóros önbizalomhiány stb…)
Akut és krónikus testi és lelki betegségek kiegészítő kezelése esetén: A Bach-virágterápia módszere lehetőséget teremt az azonos betegségtől szenvedő emberek kezelésének különbözőségére, így a Bach-virágterápia megvalósítja a természetgyógyászat egyik jelentős alapelvét, az egyedi, egyénre szabott kezelést.  dr. Edward Bach szerint a lelkiállapotokban megjelenő különbség mutatja, hogy elsősorban a lélek az, amely megbetegszik, tehát azt is kell kezelni. A krónikus betegségben szenvedők például gyakran türelmetlenné, ingerlékennyé és lemondóvá válnak. A virágeszenciák azonban reményt nyújtanak, és nyugalmat biztosítanak, s így beindulhat a gyógyulási folyamat. Manapság egyre több betegségről derül ki, hogy kialakulásának hátterében, jelentős százalékban lelki eredetű zavarok állnak.
 Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

http://reiki-kolak.webnode.hu/

Cím: Mayanova Központ; 1091 Budapest, Üllői út 55. III.em. 3.

Időpont egyeztetés szükséges: 06-20-548-2852 vagy: E-mail: kolakevi@gmail.com  

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mayanova Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1091 Budapest, Üllői út 55
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére