Mai­Kupon

Keresed a társad, a szerelmed? Igazi, komoly kapcsolatra vágysz? Hatékony társkeresés hagyományos irodánk által, magyar és külföldi társkereső tagokkal 50% kedvezménnyel, 30.000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Irodánk egyedi, személyre szabott módszerével segíti társkeresőinket az igazi megtalálásában. Megkeressük, felkutatjuk az ideálját, végig kísérjük lépteit, tanácsokkal látjuk el.  Társkereső tagjaink kizárólag komoly kapcsolatot keresnek. Adataik valósak. Csatlakozz te is, ha úgy érzed, itt az idő, hogy együtt éld az életed szeretetben, harmoniában, ha a  jövő évet már kéz a kézben élnéd meg a pároddal.  Társkeresés mesterfokon, ahogy eddig egy iroda sem tette, személyiség központú módszerrel, egyénre szabva. Tanácsadóink randi tippjei feloldják a zsákutcákat, a tévutakat. Önmagadat fogod adni, de a jobbik éned. Felismered, ki illikhozzád, és ki csak vágyálom. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70/6057765

Vidékiek és külföldön élők esetében skype os csatlakozást is elfogadunk.Kamera, és mikrofon szükséges.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tóth Kornélia
Cég
KPI
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1013 Budapest, Jászai M tér 4/ B
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére