Mai­Kupon

Kategóriák

Kerüljön képbe, és méresse fel szervezete állapotát írisz diagnosztikával (szem szivárványhártya elemzés), 11.990 Ft helyett csak 4.490 Ft! Most orvosi konzultációval!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A szem a lélek tükre! - tarja az ősi mondás.


Biztosan Ön is hallott már a füldiagnosztikáról, talpreflexológiáról, esetleg már élvezte is annak jótékony hatásait! Szemünk szivárványhártyáján (íris) akár a fülön vagy a talpon, az ún. reflexzónák kivetülésének megfelelően, nagy nagyításnál láthatók a szervezetben létrejött elváltozások.


Az írisz-diagnosztika általános képet is ad a szervezet állapotáról, egy vitamin-, nyomelem hiányos vagy éppen gyulladásra hajlamos, daganatos szervezet képe jellegzetes eltéréseket szokott mutatni az egészségeshez képest.
A vizsgálat időtartama 25 perc!Az Írisz diagnosztika hasonló a füldiagnosztikához – fülakupunktúrához vagy a talpreflexológiához. A fül esetében a Hagyományos Kínai Orvoslás régen ismeri azt, hogy a szervezet energiacsatornái, a meridiánok a fülön futnak ki, ennél fogva ott is megfelelően kezelhető egész testünk.


A szivárványhártya vizsgálata fiatalabb múltra tekint vissza. Kb. 150 évvel ezelőtt kezdtek el felfigyelni rá orvosok – elsősorban belgyógyászok, hogy pácienseik szeme színének árnyalatai változnak a gyógyulás ideje alatt. Megfigyeléseiket statisztikai módszerekkel, nagy esetszámmal támasztották alá, majd ezek alapján készültek el az első írisz-térképek. Bár a világ különböző tájain, egymástól függetlenül alkották meg ezeket, nagy különbségeket nem találunk rajtuk.
Szemünk szivárványhártyája zónákra tagolódik, és eddig ismeretlen biológiai úton leképeződik oda szerveink aktuális állapota.

 

A Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ segít a felismerésben!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az írisz diagnosztikához előzetes bejelentkezés szükséges. A http://www.dpek.hu/ linken tud időpontot foglalni. 

Bejelentkezéshez töltse ki a az Időpont egyeztetés kérése részt, 48 órán belül visszahívnak. Bejelentkezéskor nem kell megadnod a kuponkódod.

E-mail-es időpont kiadás nem lehetséges!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
Cég
Osteoarch Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1091 Budapest, Üllői út 25 City Corner irodaház
IV. emelet 423-424-es iroda
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére