Mai­Kupon

Kerüljön képbe, és méresse fel szervezete állapotát írisz diagnosztikával (szem szivárványhártya elemzés) 11990 Ft helyett most 3990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A szem a lélek tükre! - tarja az ősi mondás.


Biztosan Ön is hallott már a füldiagnosztikáról, talpreflexológiáról, esetleg már élvezte is annak jótékony hatásait! Szemünk szivárványhártyáján (íris) akár a fülön vagy a talpon, az ún. reflexzónák kivetülésének megfelelően, nagy nagyításnál láthatók a szervezetben létrejött elváltozások.


Az írisz-diagnosztika általános képet is ad a szervezet állapotáról, egy vitamin-, nyomelem hiányos vagy éppen gyulladásra hajlamos, daganatos szervezet képe jellegzetes eltéréseket szokott mutatni az egészségeshez képest.Az Írisz diagnosztika hasonló a füldiagnosztikához – fülakupunktúrához vagy a talpreflexológiához. A fül esetében a Hagyományos Kínai Orvoslás régen ismeri azt, hogy a szervezet energiacsatornái, a meridiánok a fülön futnak ki, ennél fogva ott is megfelelően kezelhető egész testünk.


A szivárványhártya vizsgálata fiatalabb múltra tekint vissza. Kb. 150 évvel ezelőtt kezdtek el felfigyelni rá orvosok – elsősorban belgyógyászok, hogy pácienseik szeme színének árnyalatai változnak a gyógyulás ideje alatt. Megfigyeléseiket statisztikai módszerekkel, nagy esetszámmal támasztották alá, majd ezek alapján készültek el az első írisz-térképek. Bár a világ különböző tájain, egymástól függetlenül alkották meg ezeket, nagy különbségeket nem találunk rajtuk.
Szemünk szivárványhártyája zónákra tagolódik, és eddig ismeretlen biológiai úton leképeződik oda szerveink aktuális állapota.

 

A Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ segít a felismerésben!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az írisz diagnosztikához előzetes telefonos bejelentkezés szükséges. E-mail-es időpont kiadás nem lehetséges.
 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
Cég
Osteoarch Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1091 Budapest, Üllői út 25 City Corner irodaház
IV. emelet 406 iroda
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére