Mai­Kupon

Kategóriák

Késleltesse arcbőre öregedését 4 alkalmas mikrodermabráziós gyémántfejes kezeléssel! Csodálatos és fiatalos arcbőr fájdalommentesen a gyémánt erejével, most 7.990 Ft-ért a Jászai Mari térnél, az igényes Francia Fogyasztó és Szépségszalonban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A mikrodermabráziós gyémántfejes kezelés hatására az arcbőr szinte megújul és fiatalosabbá válik. Szálljon szembe az arcbőr öregedésével! A kozmetikai kezelés fájdalommentes és teljesen biztonságos! A speciális kozmetikai eljárás során az arcbőrt ért kártékony hatások feledésbe merülnek. A kezelés során természetes módon fiatalodik meg az arcbőr! A rendkívül kedvezményes ajánlat, most a teljes arc kezelésére vonatkozik 4 egymást követő alkalomra vonatkozóan. Az emberi bőr leglényegesebb szerveink egyike, mely megvéd a káros környezeti hatásoktól, mégis elkerülhetetlenül ki van téve az öregedési folyamatnak. Ezért nagyon fontos, hogy bőrünk is megkapja azt az odafigyelést és táplálást amire szüksége van ahhoz, hogy az feszes, fiatalos és szép tudjon maradni a ráncok elleni harcok világában! Most ezzel az akcióval az arcbőre is megkapja azt a gondoskodást, melyet megérdemel! 

 

A kezelés során a bőr felső rétegén lévő elhalt hámsejtek és bőrszennyeződések távolíthatóak el a csiszolófej (kristályok) segítségével, amely nemcsak a sérült hámréteget csiszolja, hanem fokozza a bazális réteg vér- és nyirokkeringését is. Ezáltal felgyorsul a működőképes és kollagénban gazdag bőrsejtek képződése, amelyek felfelé vándorolva felépítik az új hámréteget. A peeling hatására a bőr tápanyag- és oxigénfelvevő képessége is javul, az alkalmazott hatóanyagok felszívódása többszörösére nő. Az ellenőrzött mikrodermabrázió folyamán nem keletkeznek sebek, mivel a bőrt az egyénre szabottan, megfelelő erővel és mélységben "radírozzák".  Az eljárás segítségével természetes módon fiatalodik a bőr, mellékhatások és kockázatok nélkül! Az eljárás során a bőr felső rétegén lévő elhalt hámsejtek és bőrszennyeződések távolíthatóak el a csiszolófej (kristályok) segítségével fájdalommentesen! A változás már egy kezelés után is látható és tapintható, a bőr érdessége 20%-kal csökkenhet. A kezelés során a vákuum hatása is érvényesül, javul a szövetek anyagcseréje, a vérkeringés és a nyirokáramlás. A mikrodermabrázió egyéb kezelésekkel is jól kombinálható, hiszen az így előkészített bőr hatóanyag felvétele jelentősen javul.

 

Milyen bőrhibákra ajánlott a kezelés? Akne, striák, napsütés okozta foltok esetén, öregedés, finom ráncok, hegkezelés, tágpórusú, egyenletlen bőrre. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon:  06/30-647-2395, keresd Líviát.

 

A szolgáltatás a Jászai Mari térnél található Physiomins Francia Fogyasztóközpont és Szépségszalonban vehető igénybe előzetes egyeztetést követően. 

 

Pontos cím: 1137 Budapest Jászai Mari tér 6.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Physiomins Francia Fogyasztóközpont és Szépségszalon - Jászai Mari tér
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Jászai Mari tér 6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére