Mai­Kupon

Kategóriák

Késleltesse arcbőre öregedését mikrodermabráziós gyémántfejes kezeléssel! Csodálatos és fiatalos arcbőr fájdalommentesen a gyémánt erejével, most 1.990 Ft-ért a Kontúr Alakformáló Központban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A mikrodermabráziós gyémántfejes kezelés hatására az arcbőr szinte megújul és fiatalosabbá válik. Szálljon szembe az arcbőr öregedésével! A kozmetikai kezelés fájdalommentes és teljesen biztonságos! A speciális kozmetikai eljárás során az arcbőrt ért kártékony hatások feledésbe merülnek. A kezelés során természetes módon fiatalodik meg az arcbőr! A rendkívül kedvezményes ajánlat, most a teljes arc kezelésére vonatkozik.Az emberi bőr leglényegesebb szerveink egyike, mely megvéd a káros környezeti hatásoktól, mégis elkerülhetetlenül ki van téve az öregedési folyamatnak. Ezért nagyon fontos, hogy bőrünk is megkapja azt az odafigyelést és táplálást amire szüksége van ahhoz, hogy az feszes, fiatalos és szép tudjon maradni a ráncok elleni harcok világában! Most ezzel az akcióval az arcbőre is megkapja azt a gondoskodást, melyet megérdemel! 


A kezelés során a bőr felső rétegén lévő elhalt hámsejtek és bőrszennyeződések távolíthatóak el a csiszolófej (kristályok) segítségével, amely nemcsak a sérült hámréteget csiszolja, hanem fokozza a bazális réteg vér- és nyirokkeringését is. Ezáltal felgyorsul a működőképes és kollagénban gazdag bőrsejtek képződése, amelyek felfelé vándorolva felépítik az új hámréteget. A peeling hatására a bőr tápanyag- és oxigénfelvevő képessége is javul, az alkalmazott hatóanyagok felszívódása többszörösére nő. Az ellenőrzött mikrodermabrázió folyamán nem keletkeznek sebek, mivel a bőrt az egyénre szabottan, megfelelő erővel és mélységben "radírozzák".  Az eljárás segítségével természetes módon fiatalodik a bőr, mellékhatások és kockázatok nélkül! Az eljárás során a bőr felső rétegén lévő elhalt hámsejtek és bőrszennyeződések távolíthatóak el a csiszolófej (kristályok) segítségével fájdalommentesen! A változás már egy kezelés után is látható és tapintható, a bőr érdessége 20%-kal csökkenhet. A kezelés során a vákuum hatása is érvényesül, javul a szövetek anyagcseréje, a vérkeringés és a nyirokáramlás. A mikrodermabrázió egyéb kezelésekkel is jól kombinálható, hiszen az így előkészített bőr hatóanyag felvétele jelentősen javul.

 

Milyen bőrhibákra ajánlott a kezelés? Akne, striák, napsütés okozta foltok esetén, öregedés, finom ráncok, hegkezelés, tágpórusú, egyenletlen bőrre. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: +36-30/716-5443. Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudsz időpontot egyeztetni kolléganőinkkel, küldj SMS-t és visszahívunk!

 

Lemondást csak a megbeszélt időpont előtt 24 órával tudunk elfogadni, ellenkező esetben a kupont beváltottnak tekintjük.

 

Kontúr Alakformáló Központ pontos címe: 1085 Budapest, József körút 19. D lh. IV. emelet (46-os kapucsengő)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kontúr Alakformáló Központ
Cég
Kontúr Központ Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, József körút 19. D lh.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére