Mai­Kupon

Kategóriák

Késleltesse arcbőre öregedését mikrodermabráziós gyémántfejes kezeléssel, oxigénes hatóanyag bevitellel és jade köves arcmasszázzsal! Csodálatos és fiatalos arcbőr fájdalommentesen a gyémánt erejével, most az Oktogonnál 1.190 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A mikrodermabráziós gyémántfejes kezelés hatására az arcbőr szinte megújul és fiatalosabbá válik. Szálljon szembe az arcbőr öregedésével! A kozmetikai kezelés fájdalommentes és teljesen biztonságos! A speciális kozmetikai eljárás során az arcbőrt ért kártékony hatások feledésbe merülnek. A kezelés során természetes módon fiatalodik meg az arcbőr a kombinált kiegészítő kezeléseknek köszönhetően! A kupon tartalma: 

  • 1 alkalmas mikrodermabráziós bőrcsiszolás, oxigénes hatóanyag bevitel és jade köves arcmasszázs, 

 


Egy kezelés kb. 40-45 percet vesz igénybe, mely során természetes módon fiatalodik a bőr, mellékhatások és kockázatok nélkül! Az eljárás során a bőr felső rétegén lévő elhalt hámsejtek és bőrszennyeződések távolíthatóak el a csiszolófej (kristályok) segítségével fájdalommentesen! A változás már egy kezelés után is látható és tapintható! Már az első kezelés után is érzékelhető pozitív reakciók, a bőr érdessége 20%-kal csökkenhet. A kezelés során a vákuum hatása is érvényesül, javul a szövetek anyagcseréje, a vérkeringés és a nyirokáramlás. A mikrodermabrázió egyéb kezelésekkel is jól kombinálható, hiszen az így előkészített bőr hatóanyag felvétele jelentősen javul. Milyen bőrhibákra ajánlott a kezelés? Akne, striák, napsütés okozta foltok esetén, öregedés, finom ráncok, hegkezelés, tágpórusú, egyenletlen bőrre. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a szolgáltatóval! Bejelentkezés az alábbi telefonszámon:+36-20-320-3577, keresd Nórát!

 

A szolgáltatás az alábbi címen vehető igénybe: Budapest. 1067. Teréz körút 25 I.emelet 11. Kapucsengő: 22 Akvamarin Természetgyógyász Központ

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Kozmetika - Oktogon
Cég
Kozmetika- Oktogon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz körút 25. 1/11
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére