Mai­Kupon

Készítsd régi fényképeidből 3D formákat, alakzatokat a fotócsipesz segítségével! Kockát, labdát, asztali díszt bármit, amit el tudsz képzelni! 200 darabos kapocsból álló készlet 1590 Ft helyett 990 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!200 db kapocsból (130 db 2D klip + 70 db 3D klip) építhetsz a képeidből egy egész falat, spirált, függönyt, térelválasztót. Fotó csipesz, apró szerelvények, csipeszkék, melyek segítségével a fotóidat összerendezheted egyetlen összefüggő képnek, vagy akár térben elhelyezkedő 3D-s alakzatnak is. Építhetsz a képeidből egy egész falat, spirált, függönyt, térelválasztót. Készíthetsz belőlük lámpaernyőt, asztali díszt, fotó-labdát, kockát, vagy méteres reklám oszlopot.  Csak a képzelet szabhat határt!200 db kapocsból (130db 2D klip + 70 db 3D klip) építhetsz a képeidből egy egész falat, spirált, függönyt, térelválasztót. Készíthetsz belőlük lámpaernyőt, asztali díszt, fotó-labdát, kockát, vagy méteres reklám oszlopot. Használhatod otthon, vagy a munkahelyeden. Egyszerű és ötletes! Dekorációs eszköz, marketing eszköz, de csapatépítésnél motivációs eszközként is kitűnő. Ha nyilvános helyen kiállítod, étteremben, kirakatban akár igazi művészeti alkotás is lehet. Csak a képzelet szabhat határt! Mindig más és más lesz, hiszen megunhatatlan és teljesen aktuális marad, ha a képeket, vagy csak azok egy részét időnként frissre cseréled. Nem kell hozzá más, csak egy nagy rakás kinyomtatott kép, egy csomag fotóklip és szárnyalóan kreatív fantázia. Szórakoztasd magad és lepj meg másokat kreatív módon! Építs belőle "FaceBook ismerős falat" otthonra a haverokból, vagy add ajándékba, hogy más építsen belőle neked emlékművet a közös élményekből!Egyéb információ: 

Néhány felhasználási ötlet a teljesség igénye nélkül:

- A fotókból térben elhelyezett "tárgyakat, alakzatokat" is lehet építeni
- Családi fotókból kiváló családi ajándékot lehet készíteni belőle (gyerekek, nyaralás, esküvő, szülinap, stb.)
- Építhetsz belőle FaceBook ismerősök falat a szobádban, vagy örökítsd meg a nyaralásodat képekben
- Kirakatban, irodában, kiállításon tökéletes és különleges prezentációs eszköz lehet szolgáltatóknál (pl. utazási iroda, fodrász, étterem, rendezvényszervező, stb.)
- Művészi kifejező eszközként pl. különböző témájú képek tartalmát egy alakzatba rendezheti, így kifejezhet komplex tartalmat, vagy szemléletet, összetartozást, illetve bemutathat ezáltal érzelmeket, vagy hangulatot.

A csomag 200 db klipet tartalmaz. 130 db 2D klip + 70 db 3D klip

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 4-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A termék átvétele:
A készletet a http://hobbyrendeles.hu/termek.1857.foto_klip linkre kattintva "személyes átvétel", vagy "előre utalás" móddal meg kell rendelni a weboldalon a kuponkód megadásával. A rendelések leadásának határideje: 2013. április 4 Személyesen a webáruház átvételi pontján lehet átvenni az áruház visszajelzését követően. Az akciós készlet mellé egyéb termék megrendelését is elfogadjuk, a kedvezmény azonban csak a Fotó klip készletre vonatkozik! A megjegyzés rovatban mindenképpen jelezd, hogy MaiKupon-os vásárlás és add meg a kapott kuponkódot is! A kód ismeretében, utólag, manuálisan állítjuk be a kedvezményes árat! A postázás megtörténtét követően az elmaradt kódok megadásával kapcsolatban utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni, utólagos jóváírás nem lehetséges! A kedvezmény mértéke készpénzre nem váltható! Egy vásárló több kupont is vásárolhat! A kuponok az megadott határidőn túl nem használhatóak fel!

A postaköltség összesen: 400 Ft

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
HobbyRendeles
Cég
3D Profi Fotó Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1093 Budapest, Lónyay utca 41.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére