Mai­Kupon

Kategóriák

Készülj a nyára! Feszes Pá-pá „integető” felkart mindenkinek! Mindkét felkar kezelése zsírfagyasztással 4.990 Ft-ért a Kontúr Alakformáló Központ kínálatából.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Régóta próbálod már, de mégsem tudod eltüntetni? Most a Kontúr Alakformáló Központban megszabadulhatsz a felesleges zsírtól mindkét felkarodon. Készülj a nyára és tedd feszesebbé felkarodat még a nyári szabadság előtt. A kupon tartalma: 1 alkalmas kriolipolízis kezelés a 2 felkarra. 

 

Kriolipolízis, azaz vákuumos zsírfagyasztás:

 

A kriolipolízis egy beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nemkívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. A fejlett kriolipolízis technológia (vagy lipokriolízis, zsírfagyasztás) a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Így a sejthalál szelektíven tud megtörténni.

 

A zsírsejtek apoptózison mennek keresztül, mely helyi gyulladást (panniculitist) generál. Ez a gyulladásos folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik. A kriolipolízis zsírbontó technológia jelenleg a zsírleszívás alternatívájaként elismert Amerikában, Kanadában, Európában és más nemzetközi piacokon és rengeteg klinikai tanulmány igazolja eredményességét és biztonságosságát. 

 

Egy kezelőfej felhelyezése átlagosan 30 percig tart és egy alkalommal 2 kezelőfejnyi terület kezelhető. A kezeléseket havonta lehet ismételni, a kívánt eredmény eléréséig. Átlagosan 2-5 kezelés elegendő, a  zsírszövet vastagságától függően. A zsírsejtek kiürülése természetes és folyamatos, az eredmények végleges kialakulása 2-4 hónap múlva történik meg.

 

Előnyei:

  • Biztonságos és természetes.
  • Nincs szükség diétára.
  • Klinikailag bizonyított.
  • Nincsenek mellékhatások.
  • 26%-os zsírszövet csökkenés 1 alkalom után.
  • Csak pár kezelés szükséges.
  • Látványos a karokon is.
  • A kezelt páciensek 100%-ánál működik.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: +36-30/716-5443. Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudsz időpontot egyeztetni kolléganőinkkel, küldj SMS-t és visszahívunk! A megvásárolt kupon egy alkalmas lézeres körömgomba eltávolító kezelésen való részvételre jogosít a Kontúr Alakformáló Központban.

 

Lemondást csak a megbeszélt időpont előtt 24 órával tudunk elfogadni, ellenkező esetben a kupont beváltottnak tekintjük.

 

Kontúr Alakformáló Központ pontos címe: 1085 Budapest, József körút 19. D lh. IV. emelet (46-os kapucsengő)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kontúr Alakformáló Központ
Cég
Kontúr Központ Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, József körút 19. D lh.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére