Mai­Kupon

Készülj a nyárra! 1 alkalmas kavitációs fogyasztás a Morgana P. Szalonban, a belvárosban 16 000 Ft helyett most csak: 2 160 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kezelés eredményei: tartós zsírbontó hatás, intenzív cellulit kezelés, feszes és rugalmas bőr, végeredmény karcsú  combok,  feszes has és formás csípő.

Modern korunk nagy kihívása, hogy alakunk szép és fiatalos maradjon az évek múlásával is. Aki nem szeretné a "szikét" választani, de lépést akar tartani, azok megtalálták a megoldást!A kavitációs kezelés lényege, hogy a szervezetbe jutva, úgy halad át az emberi test vezető közegein, hogy a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja.

A kavitációs hanghullámok terjedésének hatása mikrobuborékok kialakulásához vezet a sejtközötti folyadéktérben. A buborékokban létrejövő, egyre erősödő nyomás azok szétrobbanásához vezet. Ez a robbanás a nagyon gyenge, zsírsejteket körülvevő törékeny membránok (hártyák) törését okozza, így elősegítve a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével vizelettel kiürül szervezetünkből.

 

A kavitációs zsírbontás után FONTOS a lebontott zsírsejtek megfelelő eltávolítása! A  kezelés után elektromágneses nyirokstimulálással segítjük elő a nyirokkeringést, a méregtelenítést, a salakanyagok és a lebontott zsírsejtek távozását.

Kontraindikációk:

  1. Elektromos kezelések kontraindikációja: Pacemaker, endogen defibrillátor, fémimplantátum a kezelt testrészen.
  2. Bőrbetegségek: Minden olyan kiterjedt elváltozást, mely a bőr ellenállását megváltoztatja. pl. kiterjedt psoriásis, dermatitis, vagy ekcema a kezelt területen. Kiterjedt pigmentfoltok, naevusok. Daganatos bőrbetegségek, égési sérülés.
  3. Belszervi betegségek: Szívelégtelenség, súlyos ritmuszavarok, thrombosis hajlam, malignus hypertónia (komoly magasvérnyomás), vese- vagy májelégtelenség, vérzékenység, magas vérzsír-szint, inzulinfüggő cukorbetegség, gyenge vér- és nyirokkeringés.
  4. Endokrinológiai betegségek: mindegyike, kivéve a hypothyreosis.
  5. Immunrendszert érintő betegségek: HIV, daganat, acut infectiók, immundeficienciák, autóimmun betegségek
  6. Véralvadás zavarai: úgynevezett procoagulánsok fokozott termelődése, thrombosis hajlam,  lezajlott thrombosis.
  7. 7.       Terhesség, szoptatás, 18 év alatti életkor.
  8. 8.       Lázas állapot 
  9. Visszérgyulladás, érgyulladás       

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges : 06 70/324 7362

Páros héten délelőttönként, páratlan héten délutánonként várjuk a bejelentkezéseket.

A szalon nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Morgana Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky utca 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére