Mai­Kupon

Kategóriák

Készülj a nyárra és strandolásra! 3 alkalmas, hatékony zsírbontó kezelés, választható területre a II. János Pál pápa tér közelében, most 6.490 Ft-ért! Foglald le kuponodat, most 1.980 Ft-ért, a 4.510 Ft a helyszínen fizetendő!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Egy kezelés időtartalma 45 perc, teljesen fájdalommentes és segítségével akár 3-5 cm fogyás érhető el azonnal! Minden alkalommal a következő 3 kezelést végzik el: ultrahangos zsírbontás, rádiófrekvencia, izomstimuláció és vörös foton. 1. lépés: 15 perc ultrahangos (kavitációs) zsírbontás. 2. lépés: 15 perces Tri­pol­áris rádió­frek­ven­ciás kezelés. 3. lépés: Izomstimuláció és vörös foton 15 percben. 


A kezelések az alábbi választható területre vehetőek igénybe: has, comb, fenék, kar, hát, mellemelés. Az ultrahangos zsírbontó kezelések során a bőr állapotában gyors javulás áll be, az izmok tonizáltabbá válnak és a bőr petyhüdtsége megszűnik. A hegek nyom nélkül gyógyulnak. A cellulitisz és a stria esetében is jelentős javulás érhető el. A nők legnagyobb problémájának a cellulitisznek megoldásában mérföldkövet jelent használata. A felesleges zsírszövetek gyors feldolgozását segíti ezáltal gyors átmérő fogyást tesz lehetővé miközben a bőrt kisimítja felületét egyenletessé formálja. Az ultrahang egye­dül­álló módon képes a zsír­sej­tek bom­lá­sá­nak, "szét­rob­ban­tá­sá­nak" elő­idé­zé­sére. A spe­ci­á­lis frek­ven­cián, 40.000 Hz-en működő ult­ra­hang hul­lá­mok által kel­tett "kavi­tá­ciós hatás­nak" köszön­hetően, egye­dül­álló módon képes a zsír­sej­tek bom­lá­sá­nak, "szét­rob­ban­tá­sá­nak" elő­idé­zé­sére. Az ily módon folyé­konnyá vált zsír és egyéb bom­lás­ter­mé­kek a nyi­rok­rend­sze­ren át a májba kerül­nek, ahol a lebon­tás meg­tör­té­nik, majd a vize­let­tel együtt eltá­voz­nak a szervezetből.


A Tri­poláris Rádió­frek­ven­ciás tech­no­ló­gia lényege, hogy sze­lek­tí­ven mele­gíti a zsír­sej­te­ket, így nagy­mér­ték­ben gyor­sítja az anyag­cse­rét és a folyé­kony zsír kivá­lasz­tást. A kol­la­gén ros­tok össze­hú­zód­nak - meg­fe­szítve a körü­lötte lévő bőrt - azon­nali hatást nyújtva. A rádió­frek­ven­ciás fej által kibo­csáj­tott ener­gia beha­tol a mélyebb zsír­ré­te­gekbe, a zsír­sej­tek moz­gása fel­gyor­sul, ezál­tal fel­me­leg­sze­nek. A fel­sza­ba­dult zsír­sej­tek alkotó részei és a mér­gek a nyi­rok­rend­szer a máj és a verej­ték­mi­ri­gyek segít­sé­gé­vel ürül­nek ki a szervezetből.


Izomstimuláció és vörös foton: A fogyasztó keze­lés során fon­tos, hogy az eltá­vo­lí­tott zsír mennyi­sége után oda­fi­gyel­jünk a bőr álla­po­tára is. A keze­lé­sek részét képzi, hogy a zsír­bon­tást követően fesze­sít­sük a bőrt, mely­ben a - és + pólusú izom­sti­mu­lá­ciót hasz­nál­juk. A dina­mi­kus vörös foton segít az anyag­csere folya­ma­tok foko­zá­sá­ban. Sti­mu­lál­juk az izmo­kat, ezzel javít­juk a kötő­szö­vet (narancsbő­rös szö­vet) és a bőr állapotát.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Szolgáltatási hely: 1087 Budapest. Népszínház utca 49. 4/34.34-es kapucsengő

 

A szolgáltatóval előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/ 30-240-1848. Hétfőtől-Péntekig: 8-18 óráig hívható. 

 

Amennyiben a leegyeztetett időponttól szeretne eltérni akkor azt kérjük hogy jelezze a szolgáltató felé, legalább 24 órával előtte SMS vagy e-mail formájában. Email: ttunde@windowslive.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Angel Szépség & Egészség Centrum
Cég
Angel @& Believe Ltd
Weboldal
Telefon
(06-30) 240-1848
Szolgáltatás helye
1087 Budapest, Népszínház utca 49. 4/34.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére