Mai­Kupon

Készülj a tavaszi megújulásra profi teljes női intimgyantázással most hihetetlen kedvezményes áron 1980 Ft helyett csak 990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnéd magad úgy érezni, mint a hollywoodi sztárok? Bársonyos simaság, ápoltság, több önbizalom, mindez hetekig? Mostani, hihetetlen kedvezményes ajánlatunkkal lehetőséged van kipróbálni visszautasíthatatlan 990 Ft-os áron a teljes női intimgyantázást, lehetőség szerint akár brazil fazonban is egy profi, munkáját 20 éves gyakorlattal végző kozmetikusnál.Gondolom próbáltad már a borotvát, mert mi is és nem túl felemelő élmény a szúró viszketés és a növekvő borosta, a fájdalmas piros pöttyök már másnap-harmadnap. A szőrszálak egyre vastagabbak és mintha egyre gyorsabban nőnének. A szőrtelenítő krém is valami hasonló, de igazán nem túl bőr és környezetbarát ahogy kémiailag szinte megsemmisíti a szőrszálaidat, igaz?

Ha nem próbáltad még, akkor szeretnénk megismertetni veled az intim gyantázást, ahol a végeredmény hetekig tart, a szőrszálak egyre vékonyabban, egyre ritkábban nőnek. Nem szúr, nem éget, nem vág meg, mint a borotva, nem irritál, mint az epiláló krém.

A szőrtelenítést már az ókori Egyiptomban is művelték a nők, a jómódú ápolt nőknél iratlan szabály volt, mint a tisztaság, ápoltság jelképe.

Lehet, hogy próbáltad már az intim gyantát és lehet, hogy megkínoztak, de lehet, hogy nem a megfelelő ember végezte a megfelelő technikával és anyagokkal. Nagyon fontosak a jó anyagok, a megfelelő előkészítés és utókezelés.
Kalocsay Niki kozmetikus steril gyantát használ erre a célra, ami a vendégeinek a legnagyobb higiéniát biztosítja, utókezelésként nyugtató krémet kap a bőröd, és gondoskodik róla, hogy jól érezd magad, elrepüljön az idő és csak egy aprócska kellemetlenségnek tűnjön az egész. A végeredmény biztosan megéri és valószínű a párod is nagyon megörül neki otthon. 

Vastag szőrűek, érzékeny bőrűek ne aggódjatok, ugyanolyan szép eredményre számíthattok.

Hogy mennyire fájdalmas? Inkább kellemetlen, mind fájdalmas, mivel ez is ember-, technika-, anyagfüggő. Az egész csupán 15 percet vesz igénybe, tényleg nem kell félni tőle. :)

A gyantázásra min. 2 hetes kinövesztett szőrrel érkezz, a legbiztosabb eredmény érdekében!
Választhatod a teljes csupaszságot, vagy a brazil fazont is! 

Mindez egy barátságos kis szalonban a 17. kerületben, ami jól megközelíthető az Örs vezér terétől vagy Kőbánya Kispest metróvégállomásoktól.

Szóval gondolkodsz még? :)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat csak női intimgyantázásra vonatkozik.

Telefonos időpontegyeztetés szükséges Kalocsay Niki: 0630/2411187

A szalon jól megközelíthető Örs vezér tere M: 161 illetve 162A buszokkal, 
valamint Kőbánya-Kispest M: 68 busszal, 501. utca buszmegálló, rögtön a buszmegállóban, a zöld Flabelos studio mellett, (Szolárium felirat)
Az autóval érkezőknek: Jászberényi úton, az 501. utcai buszmegállónál. A szalon környékén parkolóhelyek állnak rendelkezésre.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
501. utcai kozmetika
Cég
Molnár Veterinary Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1173 Budapest, 501. utcai üzletsor
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére