Mai­Kupon

Készülj a tavaszra és szabadulj meg nem kívánt szőrzetedtől. Az Éden&Beauty Sun gyantázást kínál 1200Ft ért 2 választható testrészre(szemöldök, bajusz, hónalj, kar, láb térdig,comb,bikini vonal), 3 féle gyantából választhatsz (epres,csokis,azulénes)!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A mai nők számára a szőrtelenítés már a személyes higiénia szerves részévé vált. A legtöbben jobban kedvelik a hosszabb távú megoldásokat, ezért válik egyre népszerűbbé a gyantázás. A megfelelően végzett gyantázás akár hetekre is megszabadíthat bennünket a kellemetlen szőrszálaktól, így sokáig biztosít bársonyos tapintású bőrt. Míg egyes nők csak arcuk szőrtelenítését végzik rendszeresen gyantával (szemöldök, bajusz), addig mások lábukat, karukat, sőt egész testüket is ezzel a módszerrel kezelik. A gyantázás egyik fő előnye a hagyományos borotválással szemben, hogy jóval tartósabb eredményeket érhetünk el vele. Sőt mi több, ez a fajta szőrtelenítés „koptatja a szőrt” – a rendszeresen gyantázott területeken csökken a visszanövő szőrszálak száma, és amik visszanőnek, azok kevésbé erősek, mint „elődeik” voltak.Epres  Gyanta:
Kényeztesd érzékeidet az epres illatú, rózsaszín gyantával. Eper illat  egy finom, lágy utóillat a bőrön kellemes emléket hagy a vendégben. Bársonyos textúrájával és különleges illatával a tökéletes ápolásra tervezték. Puha, selymes eredményt biztosít. Titándioxidot tartalmaz, a kipirosodás megelőzésére.Minden bőrre alkalmazható.

Csokoládés gyanta:
A kakaó vaj kiváló bőrtápláló és nyugtató hatású, a mostani divat nagy slágere, minden bőrtípusra alkalmazható. Elősegíti a barnaság megőrzését.

Azulénes gyanta:
Bőrnyugtató hatású. A bőrpír kialakulásának esélyét csökkentjük vele. Ideális érzékeny bőrre. Krémszerű állaga rendkívül bőrbarát, minimálisra csökkenti a bőrpír kialakulásának esélyét.

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges!

Gergye Brigitta
Telefon:  0630  303 5345 

Nyitva tartás:

páros héten:    hétfő – péntek: 14-19 óráig
páratlan héten:     hétfő – péntek: 9-14 óráig, szombat: 9-14 óráig.

Telefonos bejelentkezés szükséges. Aki 24 órával előtte nem mondja le az időpontot, elveszíti a kupont! 

 

 
 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
HAJ-SZA Szépségszalon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, BAJCSI ZSILINSZKY ÚT 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére