Mai­Kupon

Készülj a tavaszra gyönyörű körmökkel! Bomba áron piros színű vagy francia Gel-Lac + esztétikai manikűr a belvárosban a Jászai Mari tér közelében, most 970 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Dobd fel magad a bomba áron kapható Gel-Lac és esztétikai manikűr szolgáltatással és varázsold gyönyörűvé körmeidet! Egy új és korszerű technológia a női szépségápolás világában, mely három hetes, tartós és igényes kinézetett add körmeidnek. Az egyedi Gel-Lac egyenletes és szép színt biztosít körmeidnek! 


A bomba áras akciós ajánlat francia vagy piros színű Gel-Lac-ra és esztétikai manikűrre vonatkozik! Minden hölgy vágyik a szép és ápolt körmökre. A téli hónapokban különösen fontos a kezek ápolása. A szakszerű zselés eljárás megóvja körmeinket a sérülésektől, mely ennek köszönhetően szép és tartós marad. Aki még sem szeretne tartósan műkörmöt, esetleg munkája nem engedi meg a műkörmöt annak megoldás lehet a zselés lakkozás ami rövid körömre is tökéletes.

 

A Gel-Lac (zselés lakk) technológiának köszönhetően mindenkinek lehet  tündöklő körme, a gyors új technológia segítségével! A Gel-Lac lényege: a lakkozás egyszerűsége kombinálva a színes zselés műköröm tartósságával. A Gel-Lac UV lámpa segítségével 3 perc alatt 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás öltözködéskor, mint a hagyományos lakkoknál. Saját köröm erősítésére is kiválóan alkalmas. Az eljárás során a legminőségibb termékeket használják fel.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupont beválthatod a Szépítők Házában! Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20-977-6411, keresd Évit!

 

A kupont készpénzre nem váltható és más kedvezményekkel nem vonható össze! Vásárlóként egy kupont vásárolhatsz, egyet pedig ajándékba.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szépítők Háza
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernő utca 44
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére