Mai­Kupon

Készülj Te is a Valentin Napra és lepd meg kedvesed egy különleges ízvilággal Budapest leghangulatosabb éttermében, a Vörös Postakocsi Étteremben.Válassz 2 menüből 8000 Ft helyett most csak 4000 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az ajánlat:

Ebédelj vagy vacsorázz a Vörös Postakocsi Étteremben, a Ráday utcában, 50%-os kedvezménnyel!

  • A kupon egy főre szól és 2 fejedelmi menüből választhatsz!
  • A kupon érvénnyessége: 2012. február 29.


Kulináris élvezetekre fel!

Tegyél egy kellemes sétát a főváros legelragadóbb utcácskájában majd csöppenj bele egy igazi századfordulós milliőbe! Ha ismered Krúdy híres regényét, a Vörös Postakocsit, akkor azt is biztosan tudod, hogy az evés egyáltalán nem megvetendő része az életnek, sőt!

A Diszkontgép mai különleges ajánlatával halmozhatod a kulináris élvezeteket, hiszen most 8000 Ft helyett mindössze 4000 Ft-ért kóstolhatsz bele a régi magyar konyha megújult ízeibe a budapesti  Vörös Postakocsi Étteremben.

Ha pedig eljutottál a hangulatos vendéglőbe, akkor már csak a választás lesz nehéz a két ínycsikalndozó csemegéket felvonultató menü közül. Ha az Extra Séf menüt választod, a könnyedebb Rózsabor kéregben sült Barbarie kacsamell salátával indíthatod a lakomát, ami után főételként Hízott libamájjal töltött mangalica szűzérmét falatozhatsz erdei vargányamártással és mandulás burgonya fánkkal.

Ám nem fogsz csalódni akkor sem, ha a Séf álma menüjérevoksolsz. Ebben az esetben egy tál gőzölgő libamáj krémlevesselkészítheted fel gyomrodat a mennyei főételre, vagyis a Kemencében sült Barbarie kacsára, melyet ínycsiklandozó gyümölcsökkel töltenek meg, és fügés káposztával valamint stircelt burgonyával tálalnak.

Mondj A-t vagy B-t, a vacsorádat egy nagy kehely habos Somlói sütikölteménnyel koronázhatod meg. A kellemes falatozás alatt nem maradsz szomjan se! Hiszen tetszés szerint kortyolhatsz egy kis ásványvizet, vagy üdítőt, de akár egy pohár, megfelelő hőmérsékletre behűtött Szekszárdi Primőr Rosé bort is.

Reméljük a menük végigolvasása alatt neked is összeszaladt a nyál a szádban, így nem maradt más hátra, mint lecsapni a páratlan ajánlatra!


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. február 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához előzetes telefonos bejelentkezés szükséges a következő telefonszámon:

06 1 217 6756

A kupon érvénnyessége: 2012. február 29.

Nyitvatartás:  Minden nap 11.00-24.00-ig

Vörös Postakocsi Étterem
1092 Budapest, Ráday utca 16.


Telefon: +36 1 217 6756
Weblap címe: www.vorospk.hu
E-mail: info@vorospk.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Vörös Postakocsi Étterem
Weboldal
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
1092 Budapest, Ráday u.15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére