Mai­Kupon

Készüljünk a tavaszra! 3 alkalmas bőrmegújító, méregtelenítő wellness: gépi teljes test peeling, + 30 perces infraszauna: 22 500 ft helyett 7 500 ft-ért a Nyugatinál.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Aggódsz az egészséged, a külsőd miatt? Kevés az időd, de tennél magadért? 

Első lépés: 

Gépi teljes test Peeling, bőrradír:  hámlasztás: a bőr megszabadul az elhalt hámsejtektől, a faggyútól, a méreg anyagoktól, és a kozmetikum maradványoktól. 


Második lépés:

3 x 30 percet infraszaunázhatsz, mely szabályosan pusztítja a narancsbőrt, kiváló méregtelenítő és betegség megelőző.

Infraszauna: méregtelenít, immunrendszert erősít.  Gépi teljes test Peeling, bőrradír:

Előkészítjük a bőr feszínét a kezelésre. Az elöregedett hámsejteket eltávolítjuk. A peeling használata során a bőr visszanyeri rugalmasságát és puhaságát. Az ásványi anyagok és nyomelemek serkentik a keringést, és selymessé teszik a bőrt. A radírt a bőrön egyenletesen oszlassuk el, majd nedves kézzel végezzük a radírozást, hogy a sókristályok feloldódjanak a vízben. A maradék sókristályokat nedves törölközővel oldjuk fel.

Hatásos azonban kiméletes, mégis alapos tisztítást eredményez és ezáltal új bőrréteg kerül a felszínre. Az alapos lemosás után ásványvizet,tonikot ill. problémás bőrállapot esetén enzimes peelinget alkalmazunk, majd a Hidroabrasio gép kezelőfeje a bőr érintésekor vibrációk sorozatát viszi át kb. 30 000 rezgést másodpercenként. A vibráció során keletkező elasztikus hullámok hatására a vízcseppeket, mint mikrorobbanások viszik magukkal az elhalt hámsejteket, a felületi szennyeződéseket.


Az infraszauna használatának előnyei:

  •  Javítja a bőr vérellátását, a pórusok kitágulnak, a bőrt megszabadítja a szennyeződésektől. Segíti a cellulitis megszüntetését. Elősegíti a bőr fiatalítását.
  •  Enyhíti az izomgörcsöket, izom gyulladásokat az izomrostok melegítése  által.
  •  Segíti a duzzanatok és gyulladások csökkentését a nyirokáramlás javításával.
  •  Csökkenti a fájdalmakat a periférikus idegekre és a szövetekben lévő szabad idegvégződésekre való közvetlen ráhatással.

Hőmérséklet: az infraszauna 40-60 C hőmérsékletű, a sugarak mélyen bejutnak a bőr alá így a hő a test belsejéből kifelé fejti ki hatását.
 
Kezelési idő: 30 perc (ez idő alatt a szervezet kb. 900 kilokalóriát éget el).
 
Ajánlott folyadékmennyiség: naponta 2-2,5 liter ásványvíz, 100%-os gyümölcsléMinden kuponos vendég érkezéskor kap egy forró teát, vgy meleg kávét, vagy egy pohár szürt vizet. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/3273767 - Bogi

Bővebben: www.arcalak.hu

Autósok: 1 óra ingyenes parkolás biztosított!!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
A A
Cég
Arcalak Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1062 Budapest, Podmaniczky utca 15
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére