Mai­Kupon

Két alkalmas fülakupunktúrás kezelés a Tenuitas Egészség Stúdióban 50% kedvezménnyel, 3.990 Ft-ért! Fogyás, dohányzásról való leszokás vagy allergia kezelés fülakupunktúra segítségével!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! • Egy-egy kezelés 30-40 percet vesz igénybe, ezeket hetente háromszor tanácsos ismételni.
 • A kezeléshez vékony, orvosi fémből készült tűket használnak, így fémallergiásoknál is bátran alkalmazható ez a módszer! 
 • A kezelés gyakorlatilag fájdalommentes, a tűk behelyezésekor esetenként  enyhe csípő érzés jelentkezhet, amely azonban csak egy pillanatig tart.
 • Védje ki fülakupunktúrás kezeléssel a parlagfű allergia okozta kellemetlen tüneteket, vagy segítségével szokjon le a dohányzásról!


 • Manapság, amikor a statisztikák szerint minden második nő fogyni szeretne, és a lakosság egyre növekvő része szenved valamilyen allergiában, a drasztikus, egészségtelen fogyókúrák vagy állandó gyógyszerszedés helyett érdemes kipróbálni valami mást: a hagyományos kínai orvoslás több ezer éves eszköztárába tartozó akupunktúrás kezelést. A hagyományos kínai orvoslás szerint az akupunktúra hatása azon alapszik, hogy az életenergia (csi) a meridiánnak nevezett energiacsatornákban áramlik a szervezetben. Az akupunktúrás  pontokon keresztül tudunk ezekhez a csatornákhoz hozzáférni. A megfelelően képzett szakember a tű beszúrásával helyreállíthatja, vagy a megfelelő szintre hozhatja az energiaáramlás intenzitását. Semmiféle idegen anyag, gyógyszer nem kerül a szervezetbe, hiszen ez a gyógymód a szervezet saját öngyógyító folyamatainak beindulását, erősítését segíti. A fülakupunktúra elismerten hatékony fogyókúrás módszer, a szervezet egyensúlyi állapotának visszaállításával szabadít meg a felesleges kilóktól. A fülakupunktúra lényege, hogy a fülkagyló külső részébe szúrt apró tűkkel  megfelelő pontokat stimulálunk, amelyek csökkentik az éhségérzetet, fokozzák az anyagcserét, illetve stresszoldó hatásuk van. 
 • A nyári időszak a kirándulások és a szabadidős tevékenységek ideje! Ön mégsem tudja ezt felhőtlenül élvezni? Most itt a lehetőség, hogy az allergiás tüneteit is enyhítse, vagy megszüntesse a fülakupunktúra segítségével! Lélegezzen fel szabadon és élvezze a friss levegő nyújtotta élményt. 
 • Már sokszor megfogadta, de mégsem sikerült? A dohányzás nem csak Önmagunkra, hanem környezetünkre is egészségtelen. Az ajánlatban szereplő két alkalmas kezelés segítségével Ön is elindulhat azon az úton, hogy megszabadulhat ettől a káros szenvedélytől!
 • A fülakupunktúra segítségével elkerülhetők a fogyókúrák olyan gyakori és kellemetlen mellékhatásai is, mint az állandó éhségérzet, az evés utáni sóvárgás és a feszült, ideges lelkiállapot. Egy teljes kúra általában 10 alkalmas kezelésből áll, mely alatt átlagosan 6-10 kg-tól szabadulnak meg páciensek. Már az ajánlatban szereplő 2 alkalmas fülakupunktúrás kezelés már súlycsökkenést eredményezhet, míg mások ez idő alatt az éhségérzet csökkenését, a  jóllakottság érzés hamarabbi bekövetkezését, illetve a fogyókúrák kellemetlen kísérőjelenségének, a feszült, ideges lelkiállapotnak az elmaradását tapasztalhatják meg. A 2 kezelést egy általános egészségügyi állapotfelmérés előzi meg, amely során a kezelést végző szakember a páciens kikérdezése, súly- és magasságmérés, valamint a BMI kiszámítása után személyre szabott javaslatokat tesz a fogyáshoz szükséges kalória bevitelt, tápanyag összetételt, és az étkezések gyakoriságát illetően.

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 • Egy vásárló egy kupont vehet saját célra! 
 • Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámokon: 06/1-950-2090 vagy 06/30-859-9370 
 • TENUITAS Egészség Stúdió pontos címe: 1132 Budapest, Visegrádi utca 23. II.em. 5. (17-es kapucsengő)
 • A kuponos vendégek részére az ajánlatban szereplő 2 alkalmas kezelés folytatására külön kedvező bérletkonstrukciót dolgoztak ki, mely további 8 alkalom kezelés mellett személyre szabott, hagyományos kínai orvoslás elméletén alapuló  étrend kialakítását is magában foglalja. Aki tehát a 2 alkalom után úgy érzi, hogy ez az a módszer, amit már régóta keresett, lehetősége van mindezt a honlapon szereplő áraknál kedvezőbb áron folytatni!

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
TENUITAS Egészség Stúdió
Weboldal
Telefon
06/1-950-2090
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Visegrádi utca 23
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére