Mai­Kupon

Kategóriák

Két alkalmas lézeres körömgomba kezelés egy körömre vonatkozóan a Corvin sétány közelében 3.490 Ft-ért! Foglalja le kuponját 1.065 Ft-ért, a fennmaradó 2.425 Ft a helyszínen fizetendő!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A körömgomba napjainkban, mint olyan sok más, népbetegségnek számít. Körömgomba akkor fordul elő, mikor gomba támadja meg a kéz vagy a láb körmeit, a körömágyat, vagy a köröm alatti bőrfelületet. A gombák a körmöt az azt körülvevő bőr sérülésén keresztül, illetve a köröm és körömágy közötti nyíláson át támadják meg. A körömgomba emberről emberre is terjedhet, így ha mezítláb sétálsz közös zuhanyzóban, vagy közös körömolló használattól is el lehet kapni. Ha immunrendszered éppen legyengült, vagy cukorbeteg vagy, akkor pedig fokozottan nagyobb hajlamod van arra, hogy könnyebben elkapd a körömgomba okozta fertőzést. A kupon tartalma: 


  • pedikűr, 
  • előkészítés, 
  • lézeres kezelés,
  • utókezelési szaktanácsadás,

 

A lézeres körömgomba kezelése nem jár fájdalommal. Minimális melegséget érezhetnek a kezelt személyek. A kezelések első alkalommal konzultációval kezdődnek! A konzultációt, és a kezeléseket tapasztalt egészségügyi szakember végzi! Kuponos ajánlatunk segítségével most egy körömre vehető igénybe két alkalmas kezelés, vagy 2 körömre egy-egy alkalmas kezelés. 


A reklámokban hirdetett krémeknél és csodaszereknél egy sokkal hatásosabb módszert ajánlunk most a körömgomba ellen, a ChocOrange Szépségszalon jóvoltából, ez pedig a lézeres körömgomba eltávolítás, mely teljesen fájdalom és mellékhatás mentes. 

 

Hogyan történik? A körömgomba hő és fény érzékeny. A lézer fénye áthalad a körömlemezen, illetve a környező szöveteken, beleértve a körömágyat. A lézer fénye a gombában található pigmentekben nyelődik el, mely sötétebb, mint a környező szövetek, így a körömgomba sejtek felmelegszenek. A hőmérséklet illetve az ismétlődő fény megöli a gombát, illetve annak spóráit. A köröm természetes növekedésével felszínre kerül az új, egészséges köröm. A lézer rövid robbanásokat okoz, mely a körömgombát célozza meg, és pusztítja el. A lézeres kezelés a leghatékonyabb kezelés körömgomba ellen. Klinikai kísérlet során bizonyították hatékonyságát, melyben 100 résztvevő volt, akiknek különböző stádiumú gombás köröm megbetegedéseik voltak. A tesztben résztvevők 100%-ban elégedettek voltak az elért eredményekkel. Tökéletes gyógyulás csak azoknál a személyeknél nem volt tapasztalható, akik a körömgombának a legvégső stádiumában voltak, náluk újabb kezelést kellett alkalmazni. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/30--543-8351. 

 

Pontos cím: 1081 Budapest, Práter u. 23. ChocOrange Szalon


A szolgáltatást egészségügyi szakember végzi, a Corvin sétány közelében található szalonban. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
ChocOrange Szalon - Varga Ildikó
Telefon
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Práter utca 23
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére