Mai­Kupon

Kategóriák

Két alkalmas mágnesterápiás kezelés a belvárosban Magnapress készülékkel különböző egészségügyi problémák kezelésére, most 2.000 Ft-ért! Foglalja le kuponját 610 Ft-ért, a fennmaradó 1.390 Ft a szolgáltatónál fizetendő!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ismerje meg Ön is a Magnapress Mx mobil mágnesterápiás készülék hatékonyságát! A készülék alkalmazásával kompenzálni lehet a lecsökkent mágneses tér okozta káros hatásokat. A  mágnesterápia használata jobb közérzetet és hosszú távon jobb egészségi állapotot eredményez. Alkalmazása eredményeként a test elsavasodása csökken, így a test regenerálóképessége növekszik, miáltal csökken a fáradékonyság, gyorsabbá válnak az ízületi gyulladások regenerációja, csökkennek a migrén okozta panaszok, a vérkeringés megújulása pedig csökkenti a keringési zavarok okozta problémák kialakulását.Milyen egészségügyi problémák kezelésre lehet használni a készüléket? 


  • Fejfájás és migrén. 
  • Ízületi fájdalmak és gyulladás.
  • Magas vérnyomás és egyéb keringési zavarok. 
  • Fáradság, fáradékonyság.
  • Ízületi fájdalmak.
  • Különböző sportsérülések.
  • Térd, boka, gerinc bántalmak.
  • Törés utáni gyors gyógyulás.
  • Égés.
  • Gyulladás csökkentés.

 

A Magnapress Mx két északi és egy déli pólusával egyesíti a mágnesterápia minden jótékony hatását. A különösen gyors fájdalomcsillapítás mellett pótolhatatlan segítség az akut rendellenességek felszámolásában. A Magnapress Mx északi és déli pólusú irányított mágnest is tartalmaz. Ennek köszönhetően közel kétszer annyi problémára nyújt megoldást, mint a csak északi pólussal működő eszközök. Gyorsabb fájdalomcsillapítást, tartós eredményt garantál. A mágneses készüléket a panasznak megfelelő akupunktúrás pontok érintésével használják. 


A déli pólusra épülő mágnesterápia vitalizálja és energiával tölti fel, új életre kelti testét. Megerősíti a szervezet öngyógyító mechanizmusait, hozzájárul az általános közérzet javításához, a hangulatingadozások vagy a kóros álmatlanság legyőzéséhez. Az ellentétes pólusok egyidejű használata és az 5000 Gauss erősségű mágneses tér képes a biológiai egyensúly fenntartására és helyreállítására, a tüneti kezeléssel egyidejűleg a kiváltó okok felszámolására. Legyen szó migrénes jellegű görcsökről, ízületi gyulladásról vagy keringési zavarokról, a Magnapress Mx eredményesen szünteti meg az akut egészségügyi zavarokat.
Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Szolgáltatási hely: 1087 Budapest. Népszínház utca 49. 4/34

 

A szolgáltatóval előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/ 30-240-1848. Hétfőtől-Péntekig: 8-18 óráig hívható. 

 

Amennyiben a leegyeztetett időponttól szeretne eltérni akkor azt kérjük hogy jelezze a szolgáltató felé, legalább 24 órával előtte SMS vagy e-mail formájában. Email: ttunde@windowslive.com

 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Angel Szépség & Egészség Centrum
Weboldal
Telefon
(06-30) 240-1848
Szolgáltatás helye
1087 Budapest, Népszínház utca 49. 4/34
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére