Mai­Kupon

Két alkalmas manikűr + gyógypedikűr bérlet, 12 700 Ft helyett 3 990 Ft - ért. 1 alkalom csak 1 995 Ft. Egyet neked, egyet szerettednek: Neked, és AJÁNDÉKNAK is hasznos kupon. Szép kezek és ápolt lábak az ünnepekre.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!SPA manikűr: egy luxusápolás az egész kéznek. Tartalmaz: áztatást illatos kézfürdőben, a körmök formázását, körömbőr feltolását és/vagy eltávolítását, a kéz bőrének finom peelingjét (radírozását), egy vanilia-jázmin illatú kollagénes pakolást, frissítő/lazító kézmasszázs. Lábaidat is felfrissítí, megfiatalítja és megszépíti a szolgáltató. A két alkalmas SPA manikűr és gyógypedikűr garantálja, hogy kezünk és lábunk az ünnepek előtt és után is ápolt és egészséges lehessen!


Télen, bár kevesebb a napfény, a hidegtől hamarabb "öregszik" el a kéz, a vastag lábbelikben hamarabb fárad, gémberedik el a láb. Ilyenkor érdesebbé válik az érintésünk, csorbul a szépségünk. Ugyan a kesztyű, zokni ápol és eltakar, de ezeket sem viselhetjük mindig mindenhol. Pláne vendégségben vagy a hálószobában nem! :-)
 
A két alkalommal igénybe vehető kezelés tartalmazza:
A kéz és körmök teljes ápolását (körömformázás, körömbőr feltolását/eltávolítását, a kéz bőrének finom peelingjét és egy illatos ápoló pakolást - amely pakolás időtartama alatt a láb kezelése történik: teljes pedikűr - a problémák szakszerű megoldásával, majd egy frissítő/lazító maszírozással befejezve.
 

Pedikűr:

  • lábkörmök eltávolítása rutin feladat egy pedikűrös számára.
  • A gyógypedikűr nem csodamódszer, de nem is felesleges fényűzés. A műszerrel végzett pedikűr maximálisan kímélő, az elszarusodott bőr eltávolításának természetes módja. Ráadásul a bőrkeményedés helyesen végzett eltávolítása lassítja a bőr növekedését és a bőrkeményedés kialakulását. Ez az eljárás más szempontból is kíméletes, s a benőtt körmök tekintetében pedig egyszerűen pótolhatatlan.
  • A SPA kezelés vanilia-jázminos pakolása jótékony hatással van a bőrre, mivel a benne lévő kollagén puhává, finommá teszi azt.
  • A száraz, repedezett, durva bőr a kezelés hatására puha, bársonyos, rugalmas lesz. Ősszel és télen a bélelt, gyakran műanyag lábbelikbe zárt lábakra különösen jótékony hatással van.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges: 70  4525507

H-P: 9-18

 
Amennyiben a vendég az előre megbeszélt időpontot akadályoztatása esetén min. 12 órával előbb nem mondja le, úgy a kupon felhasználtnak tekintendő.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Linda SPA kuckója
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1043 Budapest, Kassai utca 25
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére