Mai­Kupon

Kategóriák

Két alkalmas saját köröm megerősítése műköröm zselével és francia vagy egyszínű Gel-Lac a belvárosban 57% kedvezménnyel 3980 Ft-ért az Oktogon közelében található Onkara Szalonban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Nem boldogulsz a körmeiddel? Folyton letörik, beleakad valamibe és folyamatosan lepattog róla a körömlakk? Akkor próbáld ki kuponos ajánlatunkat, hiszen ha szívedtől távol állnak a műkörmök, akkor ezt az eljárást pont Neked találták ki. Itt a nagyobb hangsúlyt a már meglévő körmeid erősítésére fektetjük, mivel a természetes körmök szépségére szeretnénk felhívni a figyelmet. Ráadásul most rá is duplázhatsz ajánlatunkkal körmeid szépségére. Napjainkban a szépségiparban már létezik olyan zselé, amelyet fel lehet hordani a körömre vékony lakkozó mozdulatokkal és ennek köszönhetően nem fog lepattogni a vége. Segítségével a körmök letörésre is kevesebb az esély. Azzal azonban érdemes tisztába lenni a szolgáltatást igénybe vevő vendégeknek, hogy a saját köröm megerősítése tulajdonképpen műköröm, amit rendszeresen karban kell tartani. Ez azt jelenti, hogy havonta tölteni kell, illetve ha bármilyen sérülés keletkezik rajta azt korrigálni kell.
 
 
A saját köröm megerősítése mellett a kupon most tartalmaz egy francia vagy egyszínű Gél lakkozást is. A szolgáltatás a belvárosban az Oktogon közelében vehető igénybe, mely tömegközlekedéssel, vagy akár személygépjárművel is kiválóan megközelíthető. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltható az Onkara Szalonban az Oktogon közelében! Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/30-211-5258, keresd Edinát. A Szalon az utcáról nyílik. Pontos címe: 1067 Budapest, Zichy Jenő utca 43.

 

Az eljárás során a szolgáltató a legminőségibb termékeket használják fel. Vásárlóként egy kupont vásárolhatsz, egyet pedig ajándékba.


Amennyiben a kuponbeváltásra egyeztetett időponttól szeretne eltérni és azt a szolgáltatóval nem egyezteti le a beváltás előtt 24 órával, akkor a szolgáltató kuponját beváltottnak tekinti. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szabó Edina
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Zichy Jenő utca 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére