Mai­Kupon

Két edzés egy árért! 1 alkalmas TRX + Efitness edzés 2290 Ft 5500 Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az amerikai haditengerészet elit csapata fejlesztette ki, de mára az egyik legelterjedtebb és legnépszerűbb fitness eszközzé vált világszerte a TRX.
A TRX edzés lényege, hogy mindennapi életből vett mozdulatokat használ (guggolás, kitörés, emelés, rotáció) és kapcsol össze aktív erőkifejtés közben.
A cél minél több izomcsoportot megmozgatni minden egyes TRX gyakorlat során.

Az Efitness gyakorlatok során pedig hosszú, alacsony frekvenciájú izomfeszítések mellett teljes testtájat átmozgató gyakorlatokat célszerű végezni, mindig egy-egy izmot kiemelve nagyobb intenzitású ingerlés mellett. Önállóan alkalmazva kitűnő szinten tartó és ízület kímélő edzésformák. Konditermi edzésnek pedig kiváló kiegészítő edzése lehet.A TRX edzés előnyei:


- rendkívül széles felhasználhatóság,
- erőt és állóképességet fejleszt egyszerre,
- folyamatosan dolgoznak a stabilizáló izmok,
- férfiak, nők egyaránt használhatják fittségi szinttől függetlenül,
- változatos, élvezetes edzést tesz lehetővé,
- mivel számtalan szögben végezhetők a gyakorlatok,
 ezért az izolált mozdulatokkal szemben sokkal több izomrostot stimulálnak,
- esztétikus, funkcionális izmokat fejleszt,
- rendkívül intenzív edzést tesz lehetővé, ezáltal felpörgetve az anyagcserét!

 

E Fitness géppel végezhető edzésprogramok


1. Keringési rendszer javítása, vér, nyirokkeringés fokozása (NARANCSBŐR kezelés!!)
Mivel a szervezet keringési rendszere kevésbé hatékony egy bizonyos kortól, életmódtól, vagy egészségügyi problémáktól, méhsejt alakú narancsbőr alakul ki a derék, a has, a csípő és a comb táján. Ez az úgynevezett cellulitis, mely jelentős mértékben javítható a használat során.

A fedélzeti számítógép jeleket küld a test egyes régióinak. Alkalmazása során megnövekedik a folyadék áramlása a vénákban, artériákban, nyirokerekben és a javult keringés segíti a toxinok, hulladék és egyéb nem kívánatos anyagok kiürülését a sejtekből és a szövetközti térből.

Ez a program azoknak az ügyfeleknek ajánlott, akik kifejezetten ezekkel a problémákkal küzdenek és ezzel az intenzív módszerrel kívánnak ezen segíteni. Az edzés során joga gyakorlatokhoz hasonló mozgás formákat kell végezni az EFIT gép által generált speciális hullámformákkal összhangban.


2. Alak formálás (feszesítés)

Ez a program ciklikus izom stimulációt eredményez. A szervezet "Fast" izomcsoportjait (optimális szakítószilárdság, rövid idejű, magas oxigénfogyasztás, érzékenység, fáradtság), stimulálja. Az kiváltott összehúzódásokat egészítjük ki egy speciális ritmikus mozgással, ami tökéletes hatást fejt ki heti két-három edzés mellett.

3. Zsírégetés (B)
Ez a program létrehoz egy magasabb szintű stimulációt egy kombinált hullámforma segítségével, mely célzottan a kényes testtájakra irányuló gyakorlatok alkalmazásával fokozza a sejtek oxigénfogyasztását, felgyorsítja a kalória és zsírégetést. A teljes izomzat átmozgatása mellett, edzésenként egy kiválasztott testtáj intenzív átdolgozása hozza a megfelelő eredményt.

4. Testépítés
Megfelelő izomtömeg elérésére, illetve azok fenntartására szolgáló edzésprogram szenvedés nélkül. Az edzés lényege a súlyzós edzéshez hasonlóan az izomrostok koncentrált megdolgoztatása.

5. Célzott izomépítés
Kiegészítő edzésként, nehezen fejlődő izomcsoportok fejlesztésére. A teljes test stimulációja mellett (ez a felfokozott keringés elérése miatt javasolt) egy kiemelt izomcsoport intenzív edzése történik a 20 perces edzés alatt. A mikroprocesszor vezérelt E-FIT gép által variált mélyizom stimulációs ingerek a koncentrált gyakorlatok mellett segítenek az ( ízületi fájdalmak, rossz izomfunkciók, lassú fejlődésű) egyébként nehezen fejleszthető izmok kidolgozásában.


6. Fitness

Azoknak az ügyfeleknek tervezték, akik nem mozognak rendszeresen, vagy túlsúlytól szenvednek, petyhüdtek az izmaik, vagy egyszerűen csak a zsírszövet felszaporodott, ez a program intenzív edzés eredményeként javít az izomtónuson és alakján.


7. Relaxáció

Finom impulzusok az izmok ellazításához és megnyugtatásához, enyhe bizsergető érzés, mely csökkenti a stressz állapotot az izomcsoportokban.


8. Relaxáció II.

Egy micromasszázs program a szövetek pihenésének előkészítéséhez és az edzés során lebontott salakanyagok elvezetéséhez.


9. Lifting

A petyhüdt izmokat és a bőr alatti szövetek csökkent rugalmasságát a stimuláció megszünteti és így elősegíti a megereszkedett szövetek feszesítését, megerősíti az izmokat, helyreállítja környező szövetek rugalmasságát és tartását. Az izmok ingerlése, valamint a mikro keringés stimulálása növeli a bőr hidratáltságát és fokozza az oxigén ellátását.


10. Feszesítés

A program kimeneti impulzusa enyhe, a sok idegrostot tartalmazó izmok feszesítésésre irányul (láb, felkar), amik hajlamosak a túlzott stimulációra, görcsberándulásra. Szintén alkalmazható petyhüdt hátizmok és a szülés utáni has kezelésére.


11. Fájdalomcsillapítás

A fájdalom a szervezet figyelmeztető rendszere. Célja, hogy megakadályozza a további sérüléseket.
A program csillapítja a fájdalmat a kis elektromos impulzusok segítségével, elektromos ingereket helyezve a bőr mögöttes idegrostjaira, ezzel gátolva a fájdalomérzet.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához időpontegyeztetés szükséges a 06/70-319-0088-as telefonszámon.

Nyitvatartási idő: H-P 8-20, Sz 8-12

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Efitness Zugló
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Róna u. 115/a
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére