Mai­Kupon

Kategóriák

Kettőt fizet hármat kap akció a Sanitas Fogászati Rendelőben! Régi, elszíneződött vagy amalgám fogtömések cseréje, lyukas fog tömése mérettől függetlenül esztétikus tömőanyaggal, most 29.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Szabaduljon meg régi tömésétől és cseréltesse le egy minőségi és esztétikus tömésre. Amalgám tömése van? Itt az idő, hogy váltson a gyönyörűen szép és egészséges fogak érdekében. A csomag tartalma:régi vagy amalgám tömés eltávolítása és cseréje, valamint lyukas fog tömése. Most kuponjával kettőt fizet hármat kap akcióra jogosult a szolgáltatónál!Sokan nem is gondolnák, hogy különböző betegségei, egészségügyi problémái, hajhullása vagy fejfájása akár egy rossz fognak is köszönhető! Korszerűen felszerelt, igényes fogászati rendelőben, szakképzett gárdával, most szálljon szembe a lyukas fogak okozta problémákkal! Ne feledje, hogy olyan fog is okozhat problémát Önnek, melyről azt gondolja, hogy teljesen egészséges! A legtöbb fogfájás alattomosan az éjszaka leple alatt támad, és ennek hátterében legtöbbször a lyukas fog okozta probléma áll. 


Miért válassza a Sanitas Fogászati Rendelőt? Mert itt magas szintű minőség biztosításával és szakmai képzettséggel várják a pácienseket. A rendelő modern anyagokkal, fejlett fogtechnikai háttérrel rendelkezik. Itt kizárólag minőségi alapanyagokat használnak!Tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető, a rendelő az Oktogon közelében található. Nemcsak a rendelő, hanem a várakozó helyiség is minden kényelmi szempontot kielégít. A kellemes színek és harmóniát tükröző helyiségek teszik kellemesebbé a fogorvosi rendelőben történő esetleges várakozás időt.


Amit az esztétikai tömésről érdemes tudni: Egyik legnagyobb előnye a kitűnő esztétikai hatás, a tömés színe megegyezik a fog eredeti színével, éppen emiatt ezért kitűnően lehet alkalmazni a frontfogak restaurációjánál. Kisebb és közepes szuvasodások ellátására alkalmazható mind az elülső, mind a rágófogakban. Az esztétikai tömés nem tartalmaz nehézfémet, mint az amalgám tömések! Az ajánlat új tömésre és már meglévő amalgám vagy régi tömés cseréjére is érvényes. 

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. december 21-ig,, beváltható 2013. december 20-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36 70 433 1433 vagy az info@sanitasfogaszat.hu e-mail címen. 

 

A Sanitas Fogászati Klinika nyitvatartási ideje: Hétfőtől-péntekig: 8:00 - 20:00. Szombat és vasárnap: Zárva.

 

A fogászati klinika az Andrássy úton, az Oktogonnál található, mely tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt jól megközelíthető.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Andrássy Dental Fogászati Klinika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1061 Budapest, Andrássy út 46 I./1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére