Mai­Kupon

Kéz +lábkényeztető csomag: Manikűr + kézmasszázs + színtelen lakkozás + Spa láb ápolás + kis pedikűr: 8 990 Ft helyett 3 500 Ft-ért, a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!"Kezét csókolom! "  Emlékszel még erre a régi köszönési formulára? Vajon milyen az a kéz, amit legszívesebben csókolnak a férfiak, és amire legbüszkébbek az igazi nők? Hölgyeim, ahány nő, annyi kéz! Egy biztos, a jegygyűrű is jobban mutat a kecses női kacsókon,mint a beszakadt körmű, mosogatástól repedezett praclikon! Lássuk, mit tehetsz azért, hogy kezeid, és körmeid minden körülmények között csak javára válljanak a Rólad kialakult összképnek! Kezeidnek és lábaidnak is jár a kényeztetés. Itt a megfelelő kupon, hogy felfirssitsd és megszépítsd kezeid, és lábad. 

Fontos, hogy kacsóid ápolását és szépítését olykor-olykor profikra bízd, hiszen a házimunka és a környezet káros hatásainak nyomait még a legjobb otthon használatos kencék sem tüntetik el.
Egy profi manikűr viszont valóban csodákra képes! 

Lábaid is kiérdemlik a SPA kényeztetést, a cipők okozta kellemetlenségek után a puhítást, masszázst, a bőröd vissza nyert puhaságát.  

A kacsóidat nőiesen hamvassá, bársonyossá varázsolja a szakember, a körmeidet pedig szépen íveli.

 

A Szalonból kilépve kezeid úgy festenek majd, mintha soha nem dolgoztál volna velük, mi több egész életedben kesztyűt viseltél volna: Bársonyosan sima kacsók, szépen ívelt körmök, ragyogó lakk, elbűvölő összhatás.
Itt ugyanis igazi profik oldják meg helyetted a reszelést, polírozást, lakkozást... Azaz nem Neked kell bajlódnod a körömvágó ollóval, a reszelővel, a pacákban szétfolyó, lassan száradó lakkal. De nem ám!

Most már jöhet az a jeggyűrű! A meglévő pedig még szebben mutat majd megújult kacsóidon! ;-)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30 / 5580807 Hermina

H-V: 9-21

Cím:Wadi Rum 1 szalon 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Wadi Rum 1 Szépségszalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére