Mai­Kupon

Kezdje a fogyókúrát intenzív méregtelenítéssel!
Próbálja ki most akciós áron, teljes testfelületre az amerikai Slim Line OxyPod gépet 1 alkalom: 8 000 -Ft helyett, 2 500 Ft - ért a belvárosban. AJÁNDÉK KUPON.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Slim Line Oxy Pod kiválóan alkalmas alakformálásra, méregtelenítésre, bőrápolásra és fiatalításra, narancsbőr kezelésre, stressz oldásra és alvás zavarok kezelésére. Mély-meleg terápiás rendszer + Led szín és fényterápia + aroma terápia, + vibrációs masszázs + teljes testet érintő oxigénes kezelés. Időtartam: 40 perc. 
Kiválóan alkalmas alakformálásra, méregtelenítésre, bőrápolásra és fiatalításra, narancsbőr kezelésre, stressz oldásra és alvás zavarok kezelésére.

A Slim Line Oxy Pod-ot amerikai orvos-természetgyógyászok, és mérnökök fejlesztették ki. A rendszer ötvözi az ősi és legmodernebb testkezelési technikákat a természetes testi - lelki egyensúly megteremtése és megőrzése érdekében. A készülék alapvetően egy mély-meleg terápiás rendszer alapjára épül, amely kiegészül Led szín és fényterápiás egységgel, aroma terápiával, vibrációs masszázzsal és a teljes testet érintő oxigénes kezelő rendszerrel.

Különleges érzést nyújt, összetett hatású kezelés.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nyitvatartás: szombat- vasárnap

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70 / 4546663

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
K H M
Cég
SUNI-PLUS KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella u 71.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére