Mai­Kupon

Kezeket fel!!!!! Légy karcsú és feszesebb most 5 alkalom kezelés 4990Ft-ért, 25000Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha azt mondom, tegye fel a kezét az, akinek fontos a jó alak karbantartása, te feltennéd? Van egy barátnőm, aki nem. De nem azért, mintha nem lenne mindene az, hogy folyamatosan szép, és fitt legyen... hanem az egyetlen pont, amivel szinte folyamatosan elégedetlen, az bizony a felkaron lévő petyhüdt-lógós "integetőháj".
Ő nem kisebb dolgot élt már át, mint hogy megszabadult 30 kilótól... azonban ez az egyetlen terület, ami még emlékezteti arra az időkre, amikor "két számmal nagyobb" bőrben élt.Arra, hogy melyik területünkön a legbosszantóbb a zsír, lehetne vitát nyitni, de a felkar egyértelműen tökéletes példa. Ide meglepően könnyedén tud beépülni a zsír, lebomlani viszont már annál nehezebben.
Ez a terület igazán érzékeny és a zsírszövetek sem úgy tapadnak meg, mint mondjuk a derék tájékán, hiszen a folyamatos használat miatt a bőr sokkal inkább hajlamos arra, hogy megnyúljon, így rontson az esztétikai képünkön.
Ráadásul erről a területről nem is tudjuk pontosan, hogy hogyan lehet rendesen kezelni az ilyen jellegű problémát. A fekvőtámasz csak erősít, rendes kardió mozgást pedig szinte lehetetlen végezni. Ha  ebben  a  cipőben  jársz,Meghoztuk  neked  a  megoldást!!!


15 perc a kezelési idő.

Pacemécer esetén Tilos!

 Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos bejelentkezés szükséges a 0630/608-8228-as telefonszámon.

Szalonunk könnyen megközelíthető:

Bosnyák térről: 7-es busz,

Stadionoktól: 77-es troli,

Örs Vezér térről: 82-es busz.

Ingyenes parkolás.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Szépségklinika
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Egressy út 113/E
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére