Mai­Kupon

Kezeltesd hatékony módszerrel az arcodon megjelenő rosacea, értágulat okozta problémákat a villanófény erejével, a BLANS Szépségszalonban most 50% kedvezménnyel 5990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A rosacea nagyon gyakori és makacs kifejezetten az arcot érintő bőrbetegség, mely az arc kisereinek betegségéből adódik.

Öröklött hajlam alapján, illetve különböző külső és belső tényezők hatására az arc közepén a bőr erei egyre tágulékonyabbak lesznek.

Most itt a megoldás erre a makacs bőrproblémára! Kezeltesd fájdalommentesen a villanófény erejével a rosacea tüneteit, hogy arcbőröd ragyogóan szép legyen!A rosacea igen gyakori bőrbetegség. Egyes felmérések szerint a felnőttek 5-10 százaléka érintett a betegségben. Leggyakoribb a skandináv országokban, és jellemzően minél sötétebb a bőrszín, annál ritkább a betegség előfordulása. A betegség oka nem tisztázott, kialakulásához szükséges örökletes hajlam és különböző környezeti faktorok hatása is. Jellegzetes a fokozottan megnyilvánuló érválasz (értágulat az arcon) különböző értágulatot okozó anyagokra (pl. forró ételek, italok, koffein- vagy alkoholtartalmú italok, fűszeres ételek) vagy a napfényre, szélre, erős hidegre. 

Nagyon fontos tudni, hogy a módszer a még kezdeti stádiumban lévő rosacea kezelésére alkalmas. A még halvány és nem másod vagy harmadfokú értágulati problémákat lehet kiválóan kezelni az IPL (villanófény) erejével. A hajszálértágulatok villanófényes eltüntetése könnyű, gyors és hatásos módja a felületes vénák kezelésének. A vénák kezelése során a fény hullámhosszát a vérben található pigmentnek megfelelően választják. 

Rosacea kezelése villanófénnyel, fényterápiával : A hajszálértágulatok kezelésének ezen újabb technikája intenzív pulzáló fény (villanófény, IPL) segítségével károsítja vagy semmisíti meg szelektíven a rendellenes vénákat, köztük a hajszálértágulatokat és kisebb éranyajegyeket. Ez a kezelés javasolható, amikor a scleroterápia vagy a lézerterápia nem hatásos a felületes vénák kezelésében. A léziók méretétől és számától függően 2-4-8 kezelésre lehet szükség, hogy a rosacea kezdeti tünetei halványodjanak. 

A rosacea, értágulat okozta probléma villanófényes arckezelése kb. 25-30 percet vesz igénybe.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatás előzetes időpont egyeztetéssel vehető igénybe, a BLANS Szépségszalonban: 1149 Budapest, Kövér Lajos utca 13. 11 kapucsengő. (Egressy út 100.számnál található sarok épület)

Bejelentkezés és időpont egyeztetés az alábbi telefonszámon: +36(20) 957-5726, keresd Tímeát!

Időpont egyeztetés a kupon beváltási határidő előtt 2012. október 31-ig szükséges!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Siklódi Tímea
Cég
BLANS Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Kövér Lajos utca 13
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére