Mai­Kupon

Kezeltesd hatékony módszerrel az arcodon megjelenő rosacea, értágulat okozta problémákat a villanófény erejével, a BLANS Szépségszalonban most 50% kedvezménnyel 5990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A rosacea nagyon gyakori és makacs kifejezetten az arcot érintő bőrbetegség, mely az arc kisereinek betegségéből adódik.

Öröklött hajlam alapján, illetve különböző külső és belső tényezők hatására az arc közepén a bőr erei egyre tágulékonyabbak lesznek.

Most itt a megoldás erre a makacs bőrproblémára! Kezeltesd fájdalommentesen a villanófény erejével a rosacea tüneteit, hogy arcbőröd ragyogóan szép legyen!A rosacea igen gyakori bőrbetegség. Egyes felmérések szerint a felnőttek 5-10 százaléka érintett a betegségben. Leggyakoribb a skandináv országokban, és jellemzően minél sötétebb a bőrszín, annál ritkább a betegség előfordulása. A betegség oka nem tisztázott, kialakulásához szükséges örökletes hajlam és különböző környezeti faktorok hatása is. Jellegzetes a fokozottan megnyilvánuló érválasz (értágulat az arcon) különböző értágulatot okozó anyagokra (pl. forró ételek, italok, koffein- vagy alkoholtartalmú italok, fűszeres ételek) vagy a napfényre, szélre, erős hidegre. 

Nagyon fontos tudni, hogy a módszer a még kezdeti stádiumban lévő rosacea kezelésére alkalmas. A még halvány és nem másod vagy harmadfokú értágulati problémákat lehet kiválóan kezelni az IPL (villanófény) erejével. A hajszálértágulatok villanófényes eltüntetése könnyű, gyors és hatásos módja a felületes vénák kezelésének. A vénák kezelése során a fény hullámhosszát a vérben található pigmentnek megfelelően választják. 

Rosacea kezelése villanófénnyel, fényterápiával : A hajszálértágulatok kezelésének ezen újabb technikája intenzív pulzáló fény (villanófény, IPL) segítségével károsítja vagy semmisíti meg szelektíven a rendellenes vénákat, köztük a hajszálértágulatokat és kisebb éranyajegyeket. Ez a kezelés javasolható, amikor a scleroterápia vagy a lézerterápia nem hatásos a felületes vénák kezelésében. A léziók méretétől és számától függően 2-4-8 kezelésre lehet szükség, hogy a rosacea kezdeti tünetei halványodjanak. 

A rosacea, értágulat okozta probléma villanófényes arckezelése kb. 25-30 percet vesz igénybe.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatás előzetes időpont egyeztetéssel vehető igénybe, a BLANS Szépségszalonban: 1149 Budapest, Kövér Lajos utca 13. 11 kapucsengő. (Egressy út 100.számnál található sarok épület)

Bejelentkezés és időpont egyeztetés az alábbi telefonszámon: +36(20) 957-5726, keresd Tímeát!

Időpont egyeztetés a kupon beváltási határidő előtt 2012. október 31-ig szükséges!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Siklódi Tímea
Cég
BLANS Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Kövér Lajos utca 13
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére