Mai­Kupon

Kézenfekvő megoldás a körömbenövés és az ezzel járó fájdalom ellen! Svájci gyártmányú körömbenövést gátló szer, most 2400 Ft-ért a BioPalace Webáruház kínálatából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Napjainkban a benőtt köröm okozta problémák népbetegségnek számítanak. Mivel ezt a területet folyamatosan mechanikus irritációnak van kitéve, emiatt a benőtt köröm komoly fájdalmakat és kellemetlen tüneteket tud okozni. 

A BioPalace webáruház kínálatából ismerje meg azt a körömbenövés gátló szert melyet amerikai ortopédiai szakemberek fejleszettek ki. A termék Önnek segít abban, hogy panaszai megszünjenek és segítségével megakadályozható a visszatérő, gyulladt fájdalmas körmök okozta problémák is. 

 A benőtt köröm nemcsak fájdalmas, hanem veszélyes fertőzés, gyulladás forrása is lehet, ez pedig akár sebészeti beavatkozással is végződhet.

Ezt a cseppet amerikai ortopédiai szakemberek fejlesztették ki és már néhány használat után segít a probléma kezelésében. Megelőzésre is használható! Csökkenti a bőrirritációt, a gyulladás és a körömbenövés veszélyét.

Hogyan kell használnia a terméket? Naponta egy vagy kétszer ecsetelje a köröm és a szövet találkozását. Hagyja a Nail fixet hatni. Ha megpuhult, vágja ki a megkeményedet benőtt részét, majd utána, mivel puhább lesz a köröm, próbálja úgy vezérelni hogy kifele nőjön. 
Csomagolás tartalma: 10 ml, svájci gyártmányú körömbenövés gátló.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

  • Amennyiben személyesen szeretné átvenni a terméket akkor erre egy előre egyeztetett időpontban van lehetősége.  Személyes átvételnél előzetes egyeztetés szükséges a 20/924-4928 -as számon! 
  • Amennyiben Önnek nincs lehetősége arra, hogy személyesen vegye át a terméket akkor POSTAI UTÁNVÉTELLEL juthat a termékhez. A csomagolás és kisszálitás ára 1500.-Ft. Ebben az esetben kérjük, hogy a info@biopalace.hu címre küldjön egy e-mailt. Az e-mail tartalmazza a kuponkódot, az kiszállítás pontos címét -írányitószámmal együtt- és a címzett pontos nevét! A szállítási idő: 2-7 munkanap a rendelés leadásától számítva.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Active Online Kft.
Cég
Biopalace webáruház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Faludi u. 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére