Mai­Kupon

Kézi autómosás az Árpád híd közelében, ingyenes parkolással! Most 5000 Ft helyett 2500 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Látogassa meg a 13. kerületi autómosónkat, ha a kocsijának egy igazán alapos tisztításra van szüksége. Kézi mosónkban biztos lehet benne, hogy kiváló kiszolgálásban lesz része.

 

 

 

 

 

 
A cégről:


 A 3-as metró vonalán található telephelyünkön ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk akár egész napra is, ha csak később jönne vissza a csillogó-villogó járművéért.

 

Szakembereink többéves szakmai tapasztalata a garancia a gyors és kiváló minőségű kiszolgálásnak. A mosás közben csak és kizárólag a legjobb minőségű eszközöket és anyagokat használjuk.

 

Vállalunk: felni tisztítást, előmosást, bogár eltávolítást, külső mosást, viaszos utómosást, gumiápolást, kátrány eltávolítást, belső takarítás, polírozást és karc eltávolítást.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 1-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Külső-belső mosás nem tartalmaz karceltávolítást. Az akció személyautóra vonatkozik. Magasságkorlát 210 cm. Nem személyautót (max: 2,1m) is vállalunk kupon+500,- Ft felárért.
Előzetes bejelentkezés szükséges a kupon beváltásához.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mosathat Autómosó
Cég
Mosathat Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Váci út 140
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére