Mai­Kupon

Kézi nyirokmasszázs ’60 perc – Tájékoztatás a nyirokrendszerünk fontosságáról-funkciójáról. A nyirok gócok vizsgálata, test nyirokrendszerének stimulálása kézi masszázzsal 5500Ft helyett csak 2750Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Nem hiába nevezik az nyirokrendszert „ második vérkeringésnek”. A nyirokrendszer felelős az immunsejtek, és más alapvető élettani tényezők folyamatos és zavartalan áramlásáért, párhuzamosan a vérkeringés irányában. A Nyirokfolyadék feladata, hogy táplálja a sejteket, szállítja a méreganyagokat (vírus, baktérium) salaktalanít, leküzdi a fertőzéseket, a testidegen és test azonos anyagok elkülönítésével. Ha ezen „testidegen”-  méreganyagok huzamosabb ideig bitorolják szervezetünket, a különböző betegségek kialakulásának esélye nagy.A nyirokrendszer legközönségesebb betegsége a vizenyő más néven ödéma, amelyben rendellenes mennyiségben felgyülemlik a szövetközti folyadék. Ezenkívül kialakulhat heveny (akut) nyirokérgyulladás is, melyet már orvosi felügyelet mellett kezeltetni kell.

A nyirok utak el is záródhatnak . Abban az esetben ha az  az ödéma tartósan fennáll, a kötőszövet felszaporodását (fibrosist) okoz, ami narancshéj-szerű bőrnek látszik.

Igy nyirokrendszerünk „igazságtalanul”  testünk kevéssé ismert, és kevésbé figyelembe vett rendszere, mely véd a különböző fertőzésektől, leküzd betegségeket, úgy hogy tudomást sem veszünk róla.

A kifogástalan nyirok rendszeri működés, tehát alapvető élettani elvárás, a hosszabb és egészségesebb élethez, ezért kell és érdemes kiemelkedő figyelmet fordítani rá.
Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához időpontegyeztetés szükséges a 0630/9344450.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Re-Solution189
Weboldal
Szolgáltatás helye
1135 Budapest, Zsilip u.6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére