Mai­Kupon

Kategóriák

Kézműves laptoppárna + Hatha jóga bérlet 4 alkalomra most 11590 Ft helyett csak 8090 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A kézműves laptoppárna a legkülönfélébb felhasználási esetekben segíti ergonómiailag és a laptop termelte hőtől védi a használóját.

A Hatha jóga - ahol a „Ha” jelenti a földet, a „Tha”az eget a jóga szó egyesülést jelent - gyakorló foglalkozásokon a két különböző külső energiát irányítjuk statikus testtartások, ászanák segítségével a rejtett belső erőközpontok, a csakrák felé, megtisztítva, megébresztve azokat„Ha” jelenti a földet, a „Tha”az eget. A jóga szó egyesülést jelent. A foglalkozáson a két különböző külső energiát irányítjuk statikus testtartások, ászanák segítségével a rejtett belső erőközpontok, a csakrák felé, megtisztítva, megébresztve azokat.

Kezdőknek

A foglalkozás során a testtartások egyszerűen végrehajthatók, nem igényelnek előképzettséget. A gyakorlás hatására megerősödnek a gerinc tartóizmai, megnyúlnak a merev izmok. A belső szervek, az agy vérellátása javul, ami elősegíti a hatékony működést. Elméleti oktatás nincs, viszont aki a filozófiai háttérre és a gyakorlatok komplexebb megértésére törekszik, annak ajánlatos a Hatha jóga alaptanfolyam elvégzése.

Közép-haladóknak

A változatos testtartásokkal erőteljesen átmozgatjuk az egész testet. A gyakorlás hatására megerősödnek a gerinc tartóizmai, megnyúlnak a merev izmok. A belső szervek, az agy vérellátása javul, ami elősegíti a hatékony működést. Mivel ezen a foglalkozáson  nehezebben felépíthető és hosszabb ideig kitartott ászanákat veszünk, valamint légzőgyakorlatokkal, meditációs rávezető gyakorlatokkal is foglalkozunk, a részvételhez előnyös legalább 1 éves jógagyakorlói múlt, annak híján ajánlatos a Hatha jóga alaptanfolyam elvégzése.

Haladóknak

A gyakorlás hatására megerősödnek a gerinc tartóizmai, megnyúlnak a merev izmok. A belső szervek, az agy vérellátása javul, ami elősegíti a hatékony működést. Mivel ezen a foglalkozáson nehezen felépíthető és hosszú ideig kitartott ászanákat veszünk, valamint légzőgyakorlatokkal, meditációs rávezető gyakorlatokkal foglalkozunk, a részvételhez előnyös legalább 1 éves jógagyakorlói múlt, annak híján ajánlatos a Hatha jóga alaptanfolyam elvégzése.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. január 9-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltása előtt mindenképpen időegyeztetés szükséges, ami

- a www.haromlotusz.hu főoldaláról vagy a www.facebook.com/haromlotusz oldalról küldött üzenettel,

- a www.laptopparna.hu „INFORMÁCIÓK” oldalának aljáról vagy a www.facebook.com/laptopparna oldalról küldött üzenettel,

- a +3620 913 6187 vagy +3620 529 6441 telefonszámok valamelyikének hívásával kezdeményezhető.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Laptopparna.hu
Cég
Zalatnay Mária e.v.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1196 Budapest, Fő u. 99.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére