Mai­Kupon

Kategóriák

Kézzel gravírozott házi kedvenc pohárra, vagy korsóra 5900Ft helyett 2950Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Hazánkban kevésbé ismert technikával, kézi, mikromotoros csiszológéppel gravírozok. Fotó alapján dolgozom, így élethű, részletgazdag alkotások születnek. Az a tapasztalatom, hogy nagyon megható ajándék tud lenni egy ilyen gravírozott üveg, mert tényleg egyedi, csakis annak szól, aki kapja. Házi kedvencek esetében akár magukat is meg szokták lepni a megrendelőim, mert imádott kedvencüket nap mint nap viszontláthatják egy poháron, vagy korsón. Ez örök darab, nem kopik le. Az üveg felületébe van belekarcolva különböző mélységben, különböző finomságú csiszolófejjel.
Jelen akció a pohár, vagy korsó árát is tartalmazza.A rendelés menete:
Vásárlás után a kuponkódot küldje el e-maiben, mellékelve egy fotót, amit szeretne meggravíroztatni. A kép mérete min. 1024x768-as legyen, lehetőleg jó minőségű kép, mert ez alapján dolgozom ki a részleteket is. Írja meg, hogy pohárra vagy korsóra kéri . Egy-két mondatban azt is, hogy mi a pontos elképzelés, esetleg egy név, vagy egy "szeretettel" felirat, stb. Korsó esetében kérem azt is adja meg, hogy ha pl. jobb kézben tartva a korsót a kép befelé legyen, (tehát az lássa,  aki fogja) vagy kifelé forduljon a kép.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. március 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Átvétel:
A megrendelések számától függően max. 2 hét, mire elkészül. Erről e-mailben értesítem. Csak személyes átvétel lehetséges, nem vállalok felelősséget a csomagküldésre, kockázatos.
Átvenni telefonon egyeztetett időpontban, és egy megbeszélt helyszínen lehet, vagy a következő címen: 1131 Bp., Jász u. 94.

Telefonszám: 0670/431-2126

Email: tgmuhely@gmail.com


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Antal Beatrix
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1131 Budapest, Jász u. 94
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére