Mai­Kupon

Ki is vagy valójában?? Reinkarnációs utazás (utazás az előző életekbe) 12 000 Ft helyett csak 3 000 Ft-ért. Tudd meg 2013-ban előző életeid, melyek a jelened is meghatározzák.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Olyan tibeti technika, mely segítségével feltárulhatnak előtted előző életbeli élményeid. Főleg gyógyítás a célja, hiszen rengeteg olyan érzelmi blokkot hurcolunk magunkkal, a tudatalattinkban, melyek - bár nem vagyunk tudatában - úton útfélen gátolnak bennünket félelmek, konfliktusok stb. formájában az élet különböző területein - legyen az magánélet, munka, stb. + segít az önismeretben, ami  gyógyulásokat eredményezhet, oldja a karmikus terheket, melyek megélése ismeretük hiányában sokkal nehezebb lenne, felismerésekre tehetünk szert, melyek segítik jelenlegi életutunkat.

 

 Technika: Szimbólumos utaztatás. A szimbólum védelmet ad mind a fizikai testnek, mind a tudatnak, csak annyi élményt enged felhozni, amennyit az illető még fel tud dolgozni anélkül, hogy kárt szenvedne, tehát nincs kockázat.

Az utazás feltételei:

Az utazást megelőző 24 órában tilos bármilyen tudatmódosító szer használata: ilyen pl. a kemény-, és lágy drogok, az alkohol, tapaszok,  és minden olyan gyógyszer, ami nyugtatót, vagy morfinszármazékot tartalmaz. A korhatár 18 év, csak e fölött lehet utazni. Kizáró ok még: állapotosság alatt, a második trimesztertől.  Ajánlatos kipihenten érkezni, hogy meg legyen a megfelelő energiaszint. 

Az utazás időtartama: 1-1,5 óra

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/3649603

H-V: 10-21

Bővebben: http://rainbowjosda.hupont.hu/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Illés Erika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1118 Budapest, Móricz zsigmond körtér 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére