Mai­Kupon

Ki is vagy valójában?? Reinkarnációs utazás (utazás az előző életekbe) 6 000 Ft helyett csak 3 000 Ft-ért. Tudd meg 2013-ban előző életeid.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Olyan tibeti technika, mely segítségével feltárulhatnak előtted előző életbeli élményeid. Főleg gyógyítás a célja, hiszen rengeteg olyan érzelmi blokkot hurcolunk magunkkal, a tudatalattinkban, melyek - bár nem vagyunk tudatában - úton útfélen gátolnak bennünket félelmek, konfliktusok stb. formájában az élet különböző területein - legyen az magánélet, munka, stb. + segít az önismeretben, ami  gyógyulásokat eredményezhet, oldja a karmikus terheket, melyek megélése ismeretük hiányában sokkal nehezebb lenne, felismerésekre tehetünk szert, melyek segítik jelenlegi életutunkat.Technika: Szimbólumos utaztatás. A szimbólum védelmet ad mind a fizikai testnek, mind a tudatnak, csak annyi élményt enged felhozni, amennyit az illető még fel tud dolgozni anélkül, hogy kárt szenvedne, tehát nincs kockázat.

Az utazás feltételei:

Az utazást megelőző 24 órában tilos bármilyen tudatmódosító szer használata: ilyen pl. a kemény-, és lágy drogok, az alkohol, tapaszok,  és minden olyan gyógyszer, ami nyugtatót, vagy morfinszármazékot tartalmaz. A korhatár 18 év, csak e fölött lehet utazni. Kizáró ok még: állapotosság alatt, a második trimesztertől.  Ajánlatos kipihenten érkezni, hogy meg legyen a megfelelő energiaszint. 

Az utazás időtartama: 1-1,5 óra

Utaztató: Davidovics Kata (felsőfokozatú utaztató)

 

Egy kis magyarázat…

Karmikus utazás. Valószínűleg már többen ismerik ezt a kifejezést, vagy legalábbis már hallottak róla, de az is lehet, hogy most találkoznak először ezzel a fogalommal. Mint a neve is mutatja, időutazást teszünk - vissza az időben – s láthatjuk egy elmúlt életünket az utazás alatt. De miért utazunk? Mi a célja...? Mi az, amit megtudhatunk..? Hiszen ami elmúlt, elmúlt...Már túl vagyunk rajta... Miért lenne ez fontos nekünk...? Hiszen a MOST számít, nem...? A válasz: igen. És ez így is van rendjén. Aztán számot vetünk és eltöprengünk: Na jó... De mi van a jelenben - a mi jelenünkben..? Minden rendben van? Jól érzem magam a bőrömben? Úgy működik minden, ahogyan szeretném...? A válasz sokszor egy lemondással teli: NEM.  Számtalan „problémával”, azaz feladattal szembesülünk életünk folyamán, melyeket több-kevesebb sikerrel próbálunk megoldani, s néha mégis úgy érezzük, mintha csak egy helyben topognánk. Benne vagyunk egészségtelen helyzetekben, ráadásul újra és újra hasonlókban találjuk magunkat, mint egy elakadt verkli, ami mindig ugyanazt a taktust játssza... Mi magunk sem értjük. Miért történik meg mindig velem..? Miért teszem ezt folyton magammal? Hiszen ez nem jó nekem... Félek a víztől.. Ezért nem tanultam meg úszni sem...Ha a strandon a mellkasomig ér a víz, már attól is pánikba esem... Jó jó, de MIÉRT..?? Miért a félelem? Hiszen sohasem volt ezzel kapcsolatban rossz élményem! 
Miért, miért, miért... A kulcs a helyes válasz lenne, de ezt nem tartjuk a kezünkben. Mert esetleg előző életeinkben, előző életeink megéléseiben gyökeredzik. Ha tudnánk, hogy már több életen keresztül engedtünk kiszolgáltatott helyzeteknek – tartottuk benne magunkat – vagy játszottuk hatalmi drámáinkat, akkor végre megszülethetne a felismerés:  „Most már elég. Tovább lépek.”

Ha tudnánk, hogy előzőleg halászként éltük le életünket és egy hatalmas vihar ereje összeroppantotta a bárkát és mi vízbe fulladtunk, vagy az inkvizíció idején víz általi kínzást kellett megélnünk, akkor fel tudnánk dolgozni a víz iránti félelmünket. 
A karma egy nagy egész, csak mi észleljük darabokban. Olyan, mint egy film, életeink pedig a filmkockák. Ha visszapörgetjük a videót a megfelelő részhez és újra megnézzük a film fontos részeit, akkor megértjük a jelen történéseit – erre jó az utazás. Ugyan barnulni nem fogunk, de a szuvenírek melyeket magunkénak tudhatunk az utazás után, biztosan nem bóvlik… A felismerések drágakőként csillognak és harmóniát hoznak az életünkbe, letisztítva ezzel a karmát.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: Kapcsolattartó: Davidovics Kata

e-mail: mentorreiki@gmail.com  vagy Tel.: 30 / 994 – 7691

weblap: www.mentorreiki.lapunk.hu

 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Atlantisz Fénye
Cég
Atlantisz Fénye KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Pannónia utca 25
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére