Mai­Kupon

Kimerült, fáradt, stresszes vagy? Alvászavarral küszködsz? Itt a legjobb alkalom a feltöltődésre: teljes testre energetikai masszázs + ajándék diagnosztizálás, 3 X 2 órás bérlet:
15 000 ft helyett 6 900 ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Stresszes, rohanó az életed? Néha úgy érzed minden össze esküdött ellened? Nincs időd semmire, legfőképp magadra? Elvonulnál a világtól? Fellélegeznél??

Az energetikai masszázs hatására életerőd megnő. Bővebben: az egész testedre kiható tartós feltöltődésben lesz részed. A kezelő nem érinti az arcod, mégis azt fogod tapasztalni, pl. a beesett arcod kisimul, ráncaid elhalványulnak, mosoly ül ki a szád szegletébe, szemed csillog, életteli lesz a szembogarad, fáradtságod elillan. A kezelés során lehet hogy elalszol, de ez nem a felületes alvással lesz egyen értékű. Mély fázisba kerülsz, az ébredés után a tested új életre ébred, tele energiával, a lehúzó súlyokat "ledobva" magáról, hihetetlen könnyed érzés fog elhatalmasodni rajtad. Gondolataid kitisztulnak, teendőid nem gondként fogod megélni, hanem feladatként.    

Ajándékba a kezelés után diagnosztizálást mond el a kezelő, amelyből megtudhatod, pl. milyen vitaminok okozzák a fáradékonyságod, mivel tudod pótolni a szervezetedben levő hiányokat- és itt nem gyógyszerek kerülnek javaslatra, hanem szervezetbarát megoldások, melyek mellékhatás nélkül, könnyen felszívódnak a szervezetedbe.

A bérlet: 3 x 2 óra. 

Szervezeted állapotának megismerése mellett tartós feltöltődés, amit kínálunk. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bővebben: reiki-gyogyitas.blogspot.com/p/reiki.html oldalon

Bejelentkezés: 20/5485397

Nyitvatartás: H-SZ: 8-20

1 kupon: 3 x 2 órás bérletet tartalmaz.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szalai Barbara
Cég
SZ B
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1134 Budapest, Lőportár utca7
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére