Mai­Kupon

Kategóriák

Kismama masszázs: 6 000 Ft helyett 1 990 Ft-ért.
A kismamáknak közérzet javító kar, láb, hát masszázsa.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ma Magyarországon az az elterjedt nézet, hogy a várandósság idején nem szabad masszírozni. A masszázsnak valóban lehetnek veszélyei ebben az időszakban, ezért különleges figyelmet és tudást igényel a masszőrtől. Ha tudja, hogy mikor, melyik területen, hogyan kell dolgoznia, akkor ezek a veszélyek elkerülhetőek. Sőt, a masszázsnak gyógyító, fájdalomcsillapító, relaxáló és közérzetjavító hatása lehet ilyenkor. Mindezekre sok kismamának szüksége is van.A masszázs azon kismamáknak javasolt, akik a következő időszakban vannak:

betöltött 12. terhességi héttől a 36. hétig.

 

A masszőr feladata, hogy hormonális hatásra a szövetekben felgyülemlett víz mennyiségét jó irányba befolyásolja. A pocak növekedésével megváltozik a test statikai állapota. Elsősorban a felső-háti szakasz és a derék tájéka van kitéve fokozott terhelésnek. Elengedhetetlen, hogy a masszőr oldja az itt kialakult izomcsomókat, és ezzel csillapítsa a fájdalmat. A várandósság utolsó harmadában abban is segíthet a kismama masszázs, hogy a test megfelelően felkészülhessen a szülésre a medence- és keresztcsonti terület megfelelő tágulásával.

 

Az általam kidolgozott módszer alapvetően két gyógymasszázs fajtából áll. A lábakon és a karokon nyirokmasszázzsal dolgozom, a háton pedig svéd masszázzsal.

A várandósság három szakasza különböző masszázsfogásokat igényel. Az izomzat aktuális állapota is befolyásolja, hogy mikor milyen módszereket alkalmazhatok. Tapasztalatom, hogy ebben az időszakban nemcsak a testnek, hanem a léleknek is szüksége van támogatásra. A kismama masszázs közben alkalom nyílik arra, hogy a várandósság kapcsán felmerülő kérdéseket megbeszéljük. Persze vannak olyan vendégeim, akiknek éppen a csend segít ellazulni.

 

A test nagyon pontosan jelzi, hogy mire van szüksége. Mindenki bátran hagyatkozhat ezekre a jelzésekre amikor eldönti, hogy milyen rendszerességgel igényli a masszázst. Vannak, akiknek csak egy-egy találkozásra van szükségük, és vannak, akiknél a várandósság teljes idejét kísérem a masszázzsal.

 

Meglévő gyermekét is magával hozhatja, együtt játszunk és együtt masszírozunk - kényeztetjük a mamát.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20 / 3212775   Andrea

Nyitvatartás:  H - P: 9 - 16

Bővebben: www.ellazulas.hu 

A megbeszélt időpont legkésőbb 24 órával előtte mondható le, különben a kupon elvész.
Késés esetén a késés idejével rövidül a masszázs.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Andrea Masszázs Szalon
Cég
masszázs szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1033 Budapest, Meggyfa utca 25
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére