Mai­Kupon

Kitűnő ajándék HÚSVÉTRA, névnapra, születésnapra, vagy csak úgy, egy nagy kaland:
REPÜLŐ SZIMULÁTOROS ÉLMÉNYREPÜLÉS:
25 000 Ft helyett csak 11 900 Ft -ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kis létszámú,  2-3 fős csoportokban vehetsz részt , így 20 percig  önállóan vezetheted a gépet az 1 óra időtartamban.

60 percet vezetnél??? AKCIÓ: amennyiben 2x20 percet vásárolsz, a teljes 60 percben, egyedül használhatod a szimulátort.  


A repülési program célja, hogy a kezdő repülés iránt érdeklődő vendégek különböző helyzetekben „szórakozva” ismerhessék meg a fedélzeten dolgozó személyzet munkáját, a repülőgép műszereinek használatát, működését. Profi pilóták élethű helyzeteket teremtve segítenek a különböző feladatok megoldásában.A repülés folyamán az asszisztáló pilóta megismerteti az érdeklődőt a repülőgép sajátosságaival, de a repülés végrehajtását, a le- és felszállás elvégzését minden esetben érdeklődőink hajtják végre.

Érdeklődés esetén oktatóink és pilótáink minden szükséges képzést megadnak a megkívánt szint eléréséhez, de lehetőség van szabadon választott útvonal lerepülésére pilóta kíséretével, melynek segítségével megismerhetik a nagygépes repülés sajátosságait és kipróbálhatják a le- és felszállást egy 75 tonna súlyú repülőgéppel.


Az előre kidolgozott csodálatos útvonalakon lehetőség van érdeklődőink számára megismerkedni a pilóták mindennapi izgalmas életével és egy járat lebonyolításának összes feladatával, a személyzet egy aktív tagjaként.

A járat előkészítésén, a dokumentációk kitöltésén, a felszállás végrehajtásán keresztül az útvonal pontos lerepülésén, az utasok tájékoztatásán át egészen a megközelítés, leszállás és begurulás, valamint a kirakodás menedzseléséig minden feladatot végrehajtunk érdeklődőinkkel. A repülés során megismerkedhetnek a légiforgalom sajátosságaival, a tényleges időjárás változásaival.Technikai paraméterek

 • 210 fokban vetített kép 2,5 méter magasságban
 • Teljes audió rendszer
 • Független oktatói pult beavatkozási lehetőség a repülés bármely fázisában, rögzítési, visszajátszási, ismétlési lehetőséggel
 • Dual FMC (FMS) rendszer
 • Teljes EFIS műszerrendszer (PFD, MFD)
 • Teljes Autopilot és FD rendszer
 • Hang és adatrögzítő rendszer
 • Füstgenerátor speciális vészhelyzetek szimulálására
 • Állandó On-line adatkapcsolat
 • Realisztikus pillanatnyi időjárás szimulálás
 • On-line légiirányítás szimulálás
 • ACARS rendszerAz ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Elérhetőség:   Tel: (06) 1/338-3193

Mobil: (06) 20/203-8173

Bővebben: www.atilos.hu/repuloszimulator

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Atilos iskola
Cég
HORUS Szerv Közv KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1088 Budapest, Rákóczi út 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére