Mai­Kupon

Kiváló minőségű, kézműves üvegkorsó gravírozott logóval, virágmintával, horoszkóppal, állatfigurával vagy bármilyen motívummal, most 1 750 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Születésnapok, névnapok, esküvők? Vicces és meglepő ajándékot de mégis egyedi és személyes ajándékot adni szeretteinek? Ennek megvalósításában segíthet Önnek a gravírozott üvegkorsó, mely teljesen személyesé válhat és nem tucatajándékként vásárolható meg bármelyik áruházban.   A gravírozás lényege: Az ajándékozási szokások rendkívül eltérőek lehetnek. Sokan sokféle képen gondolják, azt hogy az igazi ajándék milyen is. Ettől függetlenül az ajándékozók nagy részének megegyezik a véleménye arról, hogy az ajándéknak az eseményhez kell kötődnie, hogy értékesnek kell lennie, és hogy mindig egyedi legyen. A gravírozási technológia segít üzeneteket közvetíteni és átadni, névre szóló egyedi ajándékot teremteni és az ünnepeltnek örömöt szerezni.

 

Az ajánlatunkban kapható gravírozott üvegkorsó egyik nagy előnye, hogy kézműves és minőségi termék, ezáltal nemcsak az  ajándék tartóssága, hanem a minősége is biztosított. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Rendelésfelvétel: XIII. kerület .Pozsonyi u.4/b. Előzetes időpont egyeztetés szükséges a 06-20/230-6215-as telefonszámon, keresse Annamáriát. 

 

Kérés estén a gravírozott korsó házhoz szállítása is kérhető! Ebben az esetben a termék postai utánvétellel vehető át, melynek plusz szállítási és postai költsége van, ennek költsége a megrendelőt terheli. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Di Palma & Bándli Gravírozás és porcelánfestés
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Pozsonyi út 4/b.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére