Mai­Kupon

Kíváncsi vagy lelki és testi állapotodra? Most a tiéd lehet a személyre szabott, 1-1,5 órás egyedi aurafotó elemzéssel 4750 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Tudtad, hogy az aurafotó olyan egyedi mint az ujjlenyomat? Megmutatja a pillanatnyi testi-lelki-szellemi állapotodat.

Előnye, hogy pillanatok alatt elkészül, majd ezután történik a kép kielemzése és feltett kérdéseidre választ kapsz az elemzés során. Az aurafotó elemzés kb. 1-1,5 órát vesz igénybe. Mindenkinek javasolt aki kíváncsi az aurája színére és a csakrák feltöltöttségére.


Időtartama kb. 1-1,5 óra., amelybe az alábbiak tartoznak bele: Szóbeli aura és csakra elemzés, nyomtatott A4-es fotó, amely elvihető, részletes személyiség elemzés, életmód-tanácsadás, csakraharmonizálás (pl.: aromaterápia). 

Kíváncsi vagy testi-lelki-szellemi állapotodra? Te tudod, hogy milyen színű az aurád? Gyere és próbáld ki az aurafotózást! Az aurafotó pillanatok alatt elkészül, csak a kezedet kell egy gombokkal ellátott készülékre rátenni, és pár perc alatt személyre szabott elemzést kapsz. 

Mi az aura? Az aura energiatér, amely minden dolgot körülvesz. Mivel az élő szervezetek atomjainak nagyobb a rezgése, a fák, növények, állatok és emberek energiatere könnyebben érzékelhető. Az egészséges ember aurája tojásdad formát alkot és kb. 2,5 – 3m a kiterjedése.A gyógyítóknak, mestereknek ettől jóval nagyobb is lehet. Régen az emberek látták az aurát, és néhány spirituálisan fejlett embert mint például Jézust és Buddhát fénylő aranyszínű glóriával ábrázolták. Az aura színéből, méretéből és alakjából következtethetünk az ember általános állapotára. A stressz, az érzelmi feszültségek csökkentik az aura kiterjedését és fogékonyabbá tesznek a betegségekre. A színek és erősségük folyamatosan változhat, attól függően, hogy mi megy végbe az életünkben. A természettel való érintkezés tisztítja és kiegyensúlyozza az aurát, de energiát sugároznak a külön féle kristályok, féldrágakövek, drágakövek is, amely rezgéseket az emberi szervezet könnyedén átveheti, hasznosíthatja. Nemcsak a természet, a kövek, hanem az ember körül élő állatok aurája is jó hatással van ránk.

MI A CSAKRA?

A csakra szanszkrit eredetű szó, kereket jelent. Auránk hét fő örvénylő körből álló energiarendszerrel van összefüggésben, melyek biztosítják szervezetünk energiaáramlását. Csakráink a gerincoszlop mentén, egymás fölött helyezkednek el, a szivárvány színeit követve. Különböző testtájakhoz és belső elválasztású mirigyekhez kapcsolódnak, ezért harmonikus működésük hozzájárul, hogy egészséges és teljes életet élhessünk.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés kizárólag telefonon, időpont egyeztetés miatt. Telefonszám: 06/20-3372-440.

E-mail: s.jung@chello.hu

Szolgáltatás igénybe vehető: 1024 Budapest II. kerület Petrezselyem utca 10 A épület C lépcsőház. Fszt. 2 (kapucsengő:Mihályiné)

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mihályiné Jung Szilvia
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Petrezselyem u. 10.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére