Mai­Kupon

Kategóriák

Kívül ropogós, belül omlós! 2 személyes csülöktál, steakburgonyával, házi savanyúsággal, 1-1 pikoló sörrel kedvező áron most 4 990 Ft helyett, csak 2 490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az egyszerű, régi és tradicionális vendéglők újra fénykorukat élik. Mellőznek minden felesleges manírt, családias és nyugodalmas légkört teremtenek. Egy ilyen helyen csupa boldogság az étkezés. Marcsa Néni Vendéglője a család tulajdonában van évtizedek óta, ez pedig garantálja, hogy ezt a 2 személyes csülöktálat örökké a legfinomabb étkezések között fogod számon tartani!Az ajánlat tartalma:
2 db egész ropogósra sült csülök, fűszeres steak burgonya, mustár, vegyes savanyúság+ajándék 1-1 pikoló (2dl) csapolt Staropramen sör
Kinek a pék, kinek a pékné, kinek meg a csülök. Mindenkinek mástól indul be a fantáziája, de kis hazánkban a csülök a nemzeti egységfront, amiért mindenki egyformán rajong. Természetesen csak akkor, ha bőre kívül ropogósra sült, belül a hús viszont puha…és a csülökhöz sör dukál…
Ezért 1-1 pikoló (2 dl) csapolt Staropramen sör ebben az esetben a házunk ajándéka (csak helyben fogyasztás esetén és másra nem válható be)!

A családi vállalkozásban működő vendéglő rendkívül barátságos környezetben vár Titeket!
Kóstoljátok meg a régi családi recepteket és barátok kedvenc fogásait.

Most nem akármilyen csülöktálat fogyaszthattok el, ezt nem érdemes kihagyni hiszen mindenki megérdemli az ínycsiklandozó finomságokat! A családi hagyományoknak tisztelegve főként a magyar népi konyha, a barátok és a család kedvencei dominálnak. Az ételek hatalmas odafigyeléssel és szeretettel készülnek, ez pedig garantálja, hogy Marcsa Néni Vendéglőjében csak és kizárólag a legfinomabb ételekbe haraphatsz bele!

Az ajánlat csak helyben fogyasztásra érvényes, elvitelre nem használható fel.
A kupon hétfőtől szombatig használható fel, vasárnap nem.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes telefonos asztalfoglalás szükséges 48 órával előtte, jelezve, hogy kuponos fogyasztás lesz! A KUPONKÓD szükséges a foglaláshoz! Vasárnap és ünnepnapokon nem használható fel!
Szombaton csak 16:00 órától vehető igénybe! Csak helyben fogyasztásra érvényes!

Az ajánlat igénybe vehető 2015. május 31-ig, kiemelt időszakok kivételével! Kérnénk kedves Vendégeinket, hogy az étterembe már a kinyomtatott kuponnal érkezzenek! Az étteremben nincs nyomtatási lehetőség!

Marcsa Néni Vendéglője
Weboldal: http://www.marcsaneni.hu
E-mail: foglalas@marcsaneni.hu
Telefonszám: +36-1/257-8753

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
PICANTE Marcsa Néni Bisztrócsárda ÉTTEREM
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1173 Budapest, Pesti út 211
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére