Mai­Kupon

Kocka has a nyári bikini szezonra!!! 30 alkalmas OTO chili kockahas gép bérlet 12 000 Ft helyett 3 990 Ft -ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Nem kell költened méregdrága zsírbontó- és fogyasztógépekre, zsírleszívásra, divatos zsírégető diétákra és módszerekre! Az OTO Bodycare legújabb fejlesztése, az OTO CHILI edzőgép egy valódi innováció, ami a lényegre koncentrál: megdolgoztatja a has és a derék izmait, kőkeménnyé formálja a comb- és fenékizmokat, feszessé teszi a kar, a váll és a hát izmait is!Ez a fitnesz edzőgép egyetlen könnyű mozdulatba sűríti a felülés (hasprés), a guggolás és a fekvőtámasz nyújtotta előnyöket, – azok hátrányai nélkül!
Nem okoz derékfájást
 mint a felülés, kevésbé veszi igénybe az ízületeket a guggolásnál és sokkal kellemesebb mint a fekvőtámasz! És hogyan tudod a legtökéletesebben használni?

 

Helyezkedj el kényelmesen a készüléken. Térdedet helyezd az alsó szivacspárnák közé, könyöködet támaszd a felső szivacsokra, és fogd meg a kapaszkodót. 
A felvett testhelyzetből izommunka segítségével húzd a mellkasod felé a térdeidet, úgy, hogy figyelj az egyenes hátú testtartásra!

 

Miután felhúztad magad, egyenletes ütemben ereszkedj vissza, majd ismételd meg a folyamatot. Minél lassabban ereszkedsz, annál hatékonyabb lesz az edzés!
 

"Hogyhogy csak 5 perc?

Mivel a főbb izomcsoportok egyszerre mozognak egy kötött mozdulatsor elvégzése közben, így az OTO Chili időt is spórol neked, ezért elég az 5 perc naponta! Ha kevésbé érzed edzettnek magad, az 5 percet akár két részletben is elvégezheted, eleinte reggel és este 2-3 perc gyakorlat is megfelel, amíg az 5 perc nem megy egyszerre!

Aki pedig jó edzettségi szinten van, a legmagasabb fokozaton használva az OTO CHILI-t gyorsabban, hatékonyabb edzést tud elérni."


Ez a készülék hosszú távon is megoldást nyújt a plusz kilók elleni harcban, bizonyítottan nem felszínes, nem kockázatos, nem rizikós és nem veszélyes.

Ez nemcsak fogyaszt, hanem az izmaid feszességét és a jó kondíciódat is garantálja!

Nem utolsó sorban megfizethető és minimális időt kell csak ráfordítanod!
Ugye milyen egyszerű? :-)

Ha akarod látni a karcsú, izmos testedet, elég napi 5 perc, és hamarosan megnézheted magad a tükörben!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon hétköznap 10 és 20 óra között, szombaton 10 és 16 között érvényes!

Telefonos bejelentkezés szükséges: (06-30) 343-2063


A vásárlással elfogadja a házirendet.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bio Fitt Well
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Szondi utca 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére