Mai­Kupon

Koktél csomag: 5 000 Ft helyett 2 400 Ft -ért a belvárosban. A környezet: a Why Not Café a Duna parton vár titeket széles koktél kínálattal, és gyönyörű, romantikus budai panorámával.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha egy igazi hangulatos, lazulós helyre vágytok a fővárosban, akkor a Why Not Café-ban a helyetek, ahol a széles koktél kínálatból kedvetekre választhattok, most kevesebb, mint fél áron. A környezet: itt elétek tárul a budai panoráma, melynek láttán elfelejtitek minden gondotokat, a romantika a levegőben van... a víz közelsége eleve nyugalmat ad. Ha egy sétára vágytok, akkor a Duna part tökéletes erre.A kedvenc ital épp annyit elárul egy férfiről vagy egy nőről, mint az öltözéke vagy az autója. Ha valaki az italok világában jártas, sok mindenre következtethet arról, hogy a vele szemben helyet foglaló úr vagy éppen hölgy milyen italt fogyaszt. Rólad mit árulna el kedvenc koktélod? És a párodról?

A kupon az alábbi koktélokra vehető igénybe:

  • Mojito,
  • Pina Colada,
  • Tequila Sunrise,
  • Gin Fizz,
  • Cuba Libre,
  • Sex on the Beach

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

H - V 10 - 04

Bővebben: www.whynotcafe.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Why Not Cafe
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1056 Budapest, Belgrád rkp 3
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére